Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

«Ουρές» στο Θριάσιο για αιμοδοσία - «Πλημμύρισε» με κόσμο το Σισμανόγλειο

Συγκινητική όσο και εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην έκκληση για αίμα για τους εγκαυματίες από την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

Σε φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό χρήστης του facebook φαίνονται πολίτες κάθε ηλικία να σχηματίζουν ουρές για αιμοδοσία στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, το Σισμανόγλειο ζήτησε από τους αιμοδότες να προωθηθούν σε άλλα νοσοκομεία ή να επιστρέψουν το πρωί της Τετάρτης, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης προσέλευσης.

Στους αιμοδότες συγκαταλέγονται και πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων Κούρδοι που εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον «αδελφό ελληνικό λαό».

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.