Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με ποίημα που δώθηκε σε παιδάκι, σε νηπιαγωγείο της Δράμας, να το απαγγείλει για την γιορτή της επειτείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Δεν μπορεί να επιτρέπεται σε ανθρώπους που θέλουν να διαστρεβλώνουν την ιστορία και να θέλουν να καταστρέψουν την ψυχή των παιδιών για συμφέροντα της ανώμαλης κοινωνίας που θέλουν να χτίσουν, να λέγονται εκπαιδευτικοί και να διορίζονται σε σχολεία..!!


Αν ισχύει αυτό, σύμφωνα με την εγκύκλιο σχετικά με πειθαρχικά παραπτώματα εκπαιδευτικών σύμφωνα με τον Ν.4093/2012, ο εν λόγο εκπαιδευτικός παραβιάζει τα κάτωθι άρθρα:

1. Των Πράξεων με τις οποίες εκδηλώνεται άρνηση αναγνώρισης του Συντάγματος ή έλλειψη αφοσίωσης στην Πατρίδα και την Δημοκρατία.

8. Της χρησιμοποίησης της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας ή πληροφοριών που κατέχει ο υπάλληλος λόγω της υπηρεσίας ή της θέσης του, για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων του ίδιου ή τρίτων προσώπων.Θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτός ο "βιασμός" που γίνεται στα παιδιά μας..  Στην ουσία τα παιδιά στο σχολείο δεν "μαθαίνουν γράμματα" αλλά ψέματα.. Ψέματα για την ιστορία της Ελλάδας, ψέματα για την θρησκεία.. Αν ανατρέξετε σε άλλους "φακέλους" μαθημάτων μαθαίνουν πως να μισούν και να βαριούνται το σχολείο, ότι το σχολείο είναι φυλακή και άλλα πολλά της σύγχρονης ψεύτικης και ανώμαλης κοινωνίας που χτίζουν..!!

Γονείς και σώφρων εκαπιδευτικοί, τι κάνετε;;; Για πιο λόγο έχετε δεχτεί αυτή την παράνοια και αυτή την καταστροφή του νού που κάνουν στα παιδιά σας;;

Ο παλιός, ο λησμονημένος δάσκαλος - Τον τύπο αυτό του Έλληνα λογίου και δασκάλου, τον ειρωνεύτηκε, τον πολέμησε και τον κλόνισε στην ψυχή του Έθνους η λεγόμενη προοδευτική διανόησις.8 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Γι αυτό γράφω αν ισχύει, καλό όμως θα είναι να δώσουμε προσοχή γενικά σε αυτά που διδάσκοντα τα παιδιά γιατί όλα τα έχουμε αφήσει στο έλεος..

   Διαγραφή
 2. Ψάξτε πρώτα να δείτε τι είναι αυτό το ποίημα, πριν καταδικάσετε ανθρώπους και μάλιστα εκπαιδευτικούς? Οι γονείς δεν μπήκαν στον κόπο να ρωτήσουν τη νηπιαγωγο. Οι δημοσιογράφοι δεν μπόρεσαν να βρουν ότι το ποίημα αυτό είναι μέρος θεατρικού που αναφέρεται στα χρώματα της σημαίας και αναλυεται το γιατί έχει γαλάζιο και άσπρο? Τόσο εύκολα λιθοβολουμε ανθρώπους!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γράψε το όνομα σου και μη κρύβεσαι!

   Έψαξες εσύ να δείς αυτό το ποίημα; - Τέτοια σε μάθαιναν στο σχολείο σου;
   Για να υπάρχει το θέμα εδώ η πληροφορία ήρθε από το γονέα. Να είσαι σίγουρος ότι όποιος γονιός το είδε ζήτησε το λόγο από το δάσκαλο... ιδίως αν το παιδί που έλαβε το ποίημα είναι αγόρι. Αν σ΄άκουγε ο παππούς και η γιαγιά σου που ήσουν κάποτε μικρό να απαγγέλεις ποίημα για παρδαλές σημαίες θα σε καμάρωνε; θα ΄λεγε μπράβο το παιδί! Ο παππούς ο Μακεδονομάχος πολέμησε για τη Γαλανόλευκη! Ο παππούς ο Πόντιος πολέμησε κι αυτός... κι ο Βλάχος, κι ο Σαρακατσάνος κι ο Θρακιώτης κι ο Νησιώτης κι ο Κρητικός κι ο Πελοποννήσιος ο Σπαρτιάτης ο Αρκάς ο Έλλην ο προσέλην που τα λέει ίσα και τσεκουράτα! Ξύπνα όσο είναι νωρίς! Η παρδαλή σημαία δεν είναι θέμα φυλετικό ..... αλλά γενετικό! Με τόσος ξένους στην Ελλάδα όλα τα χρόνια αποδείξαμε ότι είμαστε φιλόξενοι κι ανθρωπιστές. Όσο για την ανάλυση που λες το απεικονιζόμενο ποίημα δεν φέρει τέτοια είναι προσβλητικό. Ο σκοπός του ποιήματος είναι να μπεί στα παιδιά μας ο σπόρος του πούστη και της λεσβίας για να βγεί αύριο μεθαύριο η ντροπή!

   Διαγραφή
 3. Ελένη Τσελεριδου16 Μαρτίου 2018 - 2:02 μ.μ.

  Κόκκινο πράσινο και κοραλί;;;;αυτά τα χρώματα έχει η σημαία η ελληνική;;;;τι λέτε καλέ μου άνθρωπε,ποιος λιθοβολει;;; μάλλον αυτός που έγραψε το ποίημα,που θέλει να γίνει η Ελλάδα ένα πολύχρωμο μωσαϊκό με ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο,χωρίς ταυτότητα,χωρίς ήθη και έθιμα.. ποιος λιθοβολει λοιπόν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εύκολοι αφορισμοί από κλειστά μυαλά που βλέπουν μόνο αυτό που θέλουν.
  https://www.kokkinokavalas.gr/drama-pos-o-skotadismos-kai-i-omofovia-nikisan-mia-paidiki-theatriki-parastasi/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ποιος έξυπνος είχε την φαινή ιδέα να την ξεφτυλίσει τη σημαία μας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

  Επιτέλους αυτοί που επευφημούν τέτοια ποιήματα και λένε ότι έχουν κλειστά μυαλά οι υπόλοιποι που διαφωνούν με αυτά, ας γράψουν τα ίδια λόγια επώνυμα αν τολμάν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή