Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Αγγλία: Δείτε τους λόγους που δεν ήθελαν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ενώ οι δικοί μας προδότες βιάζονται να μας φακελώσουν.

Δείτε τους λόγους που δεν ήθελαν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ενώ οι δικοί μας προδότες βιάζονται να μας φακελώσουν.Δείτε τον αγώνα ενός Βρετανού πολιτικού που έδωσε μάχη για να καταστραφούν οι βάσεις δεδομένων τις οποίες τώρα βιάστηκε κι ετοίμασε η κατοχική μας κυβέρνηση..













3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΙΜΑΤΩΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΔΗΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ (ΤΑΜΕΙΟ) ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΑΙΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟ ΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΩΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΗΤΟ ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΑΣΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ.....ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΕΦΩΝΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΑΝ ΔΝΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΣΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗς ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ, ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΚΛΠ. ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΩ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟς. Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΛΆ ΒΟΛΕΥΕΘ ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΤΡΟΜΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ;

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΧΙ Η ΗΛΕΚΡΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΛΠ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΛΓΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΝΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΔΩ, ΕΚΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΑΙΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΣΥΔΟΣΙΑ.

      Διαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.