Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Το Τσιπάκι έρχεται και γίνεται υποχρεωτικό απο εμάς τους ίδιους..!!


Οι τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να παρακολουθούν και να ελέγχουν τους ανθρώπους έχουν αναπτυχθεί για τουλάχιστον δύο δεκαετίες.

Στην σφαίρα της φαντασίας, τα προγράμματα λογισμικού είναι τώρα σε θέση να μας παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο, σε σημείο να κάνουν προβλέψεις για τις μελλοντικές μας συμπεριφορές και να στέλνουν ειδοποιήσεις στον κατάλληλο σταθμό παρακολούθησης, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο ένας αλγόριθμος επισημαίνει τις δραστηριότητές μας. Αυτό είναι από μόνο του μια τρομακτική δήλωση.

Αυτό που μπορεί να είναι ακόμη πιο τρομακτικό, ωστόσο, είναι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με έρευνες που ασχολούνται με τα ενσωματωμένα μικροτσίπ στον άνθρωπο  λένε πως είναι θέμα χρόνου αυτά τα συστήματα να επιτύχουν ευρεία αποδοχή.



"Είναι πιθανό να έχετε ένα ζευγάρι μικροτσίπ RFID τώρα και αν έχετε, στέλνουν έναν 15ψήφιο αριθμό που σας ταυτοποιεί, Αυτός ο αριθμός μπορεί να ληφθεί από το λεγόμενο σαρωτή συμβατό με ISO. Και βρίσκεται παντού [...]

"Δεν είναι δυνατό κάποιος να είναι αποδεκτός και να θεωρείται σημαντικός απο την κοινωνία χωρίς να έχει κινητό. Πιστεύω ότι τα ανθρώπινα εμφυτεύματα είναι πιθανό να ακολουθήσουν την ίδια πορεία. Στο μέλλον θα είναι μεγάλο μειονέκτημα να μην έχεις το εμφύτευμα και με αυτόν τρόπο γίνεται αυτόματα "μη προαιρετικό".

Η αρχική αντίδρασή σας σε αυτή την ιδέα μπορεί να είναι δύσπιστη. Δεν υπάρχει τρόπος να δεχτεί η κοινωνία μια τέτοια συσκευή. Γιατί θα ήθελε κάποιος να το εμφυτεύσει στο σώμα του;

Σκεφτείτε για λίγο πού βρισκόμαστε τώρα. Για δεκαετίες οι Αμερικανοί απέρριψαν την ιδέα ότι θα υποβάλλονταν σε παρακολούθηση ή καταγραφή.
Ωστόσο, σχεδόν κάθε Αμερικανός έχεισ την κατοχή του τώρα ένα κινητό τηλέφωνο. Είναι τόσο διαδεδομένο, στην πραγματικότητα, που πολλοί θεωρούν ότι είναι "δικαίωμα να έχεις κινητό", γεγονός που ωθεί την κυβέρνηση να προσφέρει επιδοτήσεις σε όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά για να έχουν κινητό.

Ενσωματωμένο σε κάθε ένα από αυτά τα τηλέφωνα είναι ένα τσιπ RFID που μπορεί να παρακολουθεί κάθε κίνηση μας μέσω GPS ή ενός συστήματος εντοπισμού. Επιπλέον, τα μικρόφωνα και οι κάμερες που είναι εγκατεστημένα πλέον σε κάθε τηλέφωνο μπορούν να ενεργοποιηθούν εξ αποστάσεως από συστήματα επιτήρησης της επιβολής του νόμου, μια δυνατότητα που υπήρχε από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Όμως, όσο παρεμβατικές είναι αυτές οι συσκευές, είναι αποδεκτές ως κανόνας από δισεκατομμύρια ανθρώπων παγκοσμίως. Είμαστε, φαίνεται, οι μόνοι υπαίτιοι της δικής μας υποδούλωσης. Δίνουμε τόσα χρήματα για να έχουμε την καλύτερη συσκευή εντοπισμού που μπορεί να αντέξει η τσέπη μας!

Τουλάχιστον, μπορεί κανείς απλά να αποσυνδεθεί από αυτή την "φυλακή", πετώντας το κινητό του. Ωστόσο, η κατεύθυνση που ακολουθούν αυτές οι νέες τεχνολογίες παρακολούθησης σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη υποδούλωση από τις κυβερνήσεις δείχνει ότι η τεχνολογία του μικροτσίπ RFID τελικά θα είναι υποχρεωτική.

Ο Michael Snyder από το The Truth Wins ρωτά τι θα κάνετε όταν δεν θα μπορείτε πλέον να αγοράσετε ή να πουλήσετε χωρίς να υποβληθείτε σε βιομετρική ταυτοποίηση;

"Αυτή η τεχνολογία πρόκειται να συνεχίσει να εξαπλώνεται, θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αποφευχθεί και είναι εύκολο να φανταστεί κανείς τι μπορεί να κάνει μια τυραννική κυβέρνηση με αυτό το είδος τεχνολογίας. κυριολεκτικά να παρακολουθεί τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του καθενός [...]

"Και μια μέρα, αυτή η τεχνολογία θα είναι πιθανόν τόσο διαδεδομένη ώστε να μην μπορείτε να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό, να πάρετε μια πιστωτική κάρτα ή να αγοράσετε οτιδήποτε χωρίς να έχετε σαρώσει πρώτα είτε το χέρι σας είτε το πρόσωπό σας ".


Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν πληθυσμό που θα υποβληθεί τόσο εύκολα σε τέτοια ηλεκτρονική σκλαβιά. Αλλά όπως συνέβη με την υποβάθμιση της ιδιωτικής ζωής και των δικαιωμάτων, να είστε σίγουροι οτι μπορεί να γίνει νόμος σε μια νύχτα.
Πρώτον, οι τεχνολογίες πλέον γίνονται γενικά αποδεκτές από την κοινωνία. Ξεκινούν με προϊόντα βασισμένα σε καταναλωτές του διαδικτύου, όπως τα γυαλιά της Google. Οι παλαιότερες γενιές μπορεί να τα απέρριπταν, αλλά σε μερικά χρόνια μπορείτε να δείτε ότι δεκάδες εκατομμύρια παιδιά, έφηβοι και μελλοντικοί ενήλικες να περιφέρονται στους δρόμους και να θεωρούν κούλ να σερφάρουν συγχρόνος στο ίντερνετ και να μπορούν να καταγράφουν τα πάντα γύρω τους και να τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο αμέσως.

Στη συνέχεια, όπως βλέπουμε ήδη από τους πρώτους χρήστες, τα τσιπ RFID θα εμφυτευθούν οικειοθελώς κάτω από το δέρμα μας για τα πάντα, από την πρόσβαση σε κτίρια υψηλής ασφάλειας  μέχρι σε αγορές μπακάλικων.

Τελικά, μόλις η έννοια γίνει γενικά αποδεκτή από την πλειοψηφία, θα γίνει ο νέος μας αριθμός κοινωνικής ασφάλισης.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε επίσημες υπηρεσίες, θα πρέπει να είστε επικυρωμένος άνθρωπος.Χωρίς επαλήθευση, δεν θα μπορείτε να αγοράσετε έξι πακέτα μπύρας, πόσο μάλλον να πάρετε ιατρική περίθαλψη ή άδεια οδήγησης.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό είναι το μέλλον. Κάθε αγορά που κάνετε και κάθε βήμα που θα κάνετε θα παρακολουθείται από ένα μικροσκοπικό 15 ψήφιο υποχρεωτικο μικροτσίπ, πράγμα που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος να το απενεργοποιήσετε θα είναι να το αφαιρέσετε φυσικά από το σώμα σας.
Στην ουσία, σύντομα θα ζήσουμε σε έναν κόσμο που συνεχώς θα παρακολουθείται.

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας - τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά -  όχι μόνο θα υποβληθούν σε εμφύτευση, αλλά θα πληρώσουν με ευχαρίστηση το κόστος, ώστε και αυτοί να «είναι αποδεκτοί και να θεωρούνται σημαντικοί στην κοινωνία».


5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΕΙ-ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΑ "ΠΡΟΣΤΑΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ (ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ κ.λπ.) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και το αποκαλείτε σφράγισμα με τον βασικό αριθμό 666 εκεί μας φτάνουν οι μπάσταρδοι οι Εβραίοι που μας κυβερνούν οι Μασονοι.Κανεις να μην το δεχτεί αυτό επάνω του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα μας ελέγχουν θα ειμαστε σαν πιόνια ακόμα κ την καρδια μας θα μπορούν να σταματήσουν ανά πάσα στιγμή.θα ξερουν που ειμαστε τι κάνουμε.θα μας ελέγχουν έτσι ώστε να μην μπορεί ο άνθρωπος ουτε το σταυρό του να κάνει. θα χαραχτουμε στο δεξί χέρι το χέρι το σταυρού μας κ οποιος δεν έχει χέρι στο μέτωπο

      Διαγραφή
  3. ουε κ αλίμονο σε οποιον το δεχτεί.θα γίνεται πιονι το αντιχριστου κ θα εξασφαλίσει μια θέση στην κόλαση μαζι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλληνες κρατάτε την πίστη σας δυνατή χριστιανοί είμαστε ορθόδοξη κ έτσι να φύγουμε απο την ζωή!Ειναι το χρέος μας στον Ιησού Χριστό μας κ μακριά από το σφράγισμα.Πατιστε πόδι αδέρφια γτ εκεί φτάσαμε οι Μασονοι μας κυβερνούν κ μας βρομιζουν το έθνος θέλησαν να δώσουν το όνομα Μακεδονία στα μπασταρδα τα Σκόπια κ εμείς τους πατήσαμε πόδι! Σιγά σιγά μας φέρνουν το σφράγισμα τωρα με την ηλεκτρονική ταυτότητα κ σιγα σιγά σφραγίδα στο χέρι η το μέτωπο.Εκει μας πσνε μην φοβάστε όσο έχετε μέσα σας τον Χριστό κ το χέρι της Παναγίας απο το όρος να σκεπάζει ολη την Ελλάδα μας.Μην φοβάστε τπτ ο θεός μαζί μας!!!

      Διαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.