Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΤΕΜΕΝΟΣ

Ακολουθήστε την πορεία της σκέψης στα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του 1980,Σ’εκείνα τα μακρινά έτη του 1985-86-87 καθόμασταν στα θρανία των Λυκείων του Βαθέος της Σάμου. Όχι δεν θα διαβάσετε για τα μαθήματα και τα σχολικά δεδομένα της εποχής αλλά για εκείνο τον χαρακτηριστικό ήχο που ακούγαμε κάθε Παρασκευή. Όχι από το κουδούνι του σχολείου, αλλά από τα όπλα των Ελλήνων στρατιωτών ,οι οποίοι δοκίμαζαν τις ικανότητες τους και αυτές των όπλων τους. Το πεδίο βολής της Σάμου βρίσκονταν ακριβώς επάνω από την πόλη και η άσκηση αυτή γίνονταν κάθε Παρασκευή.

Τότε ακριβώς έφτασαν οι πρώτες φωνές των «Προοδευτικών Δυνάμεων» που έλεγαν πολλά και διάφορα μεταξύ των οποίων: «Τα παιδιά μας ενοχλούνται και δεν χρειάζονται να ακούνε τέτοιους ήχους. Στην εποχή που ζούμε δεν δεχόμαστε απειλές. Μας φοβίζει δίχως λόγο η βοή και η ομοβροντία των όπλων. Δεν είμαστε σε πόλεμο, ας σταματήσουν επιτέλους οι βολές. Ας μεταφερθεί το πεδίο βολής. Ας κλείσει, δεν αντέχουμε άλλο αυτή την απειλή.»

ΈΚΛΕΙΣΕ το πεδίο βολής ! Τέλος η άσκηση των στρατιωτών και των όπλων.

ΝΙΚΗΣΕ η Πρόοδος .

ΜΕΙΩΘΗΚΕ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ του Ομοιογενούς Ελληνικού πληθυσμού.


Ξεχάστε την Ελληνοτουρκική κρίση του « Sismik», το πλοίο θαλάσσιων ερευνών της Τουρκίας δε βγήκε για έρευνα κοιτασμάτων στο Αιγαίο. Η κρίση δεν έγινε πόλεμος.

ΜΕΙΩΣΤΕ την στρατιωτική θητεία των νέων Ελλήνων, τα σχεδόν δυο χρόνια υπηρεσίας για την «Μαμά Πατρίδα» είναι πολλά . Τα κορίτσια έχουν καλύτερες ευκαιρίες στην εργασία από τα αγόρια που υποχρεωτικά υπηρετούν. Σε μια Ελλάδα που η υπογεννητικότητα έδειχνε τα πρώτα μαύρα νούμερα και ενώ θα έπρεπε να περάσουμε «στην εποχή της ισότητας» ας υπηρετούν και τα κορίτσια 9 μήνες, ως ένδειξη πρώτα αγάπης στην Πατρίδα και μετά ως « επιδότηση ισότητας». Αντί γι΄αυτό έρχεται η πρώτη μείωση της θητείας από τους 18 στους 15 μήνες.

Με την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης ξεκινούν και οι ταραχές αλλαγής εξουσίας και πλεύσης. Με τις επιμέρους ένοπλες συρράξεις ,τις ταραχές στην Ασία και τον Πόλεμος της Αμερικής στο Ιράκ αρχίζει μια νέα ΠΕΡΙΟΔΟΣ .

Τα κράτη και η γη αποτελούν και πάλι πεδίο έριδας.

Οι Ανθρώπινες αξίες και η Ζωή, σε τέτοια χρονικά σημεία, χάνουν το βάρος της .

Τα οικονομικά ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ απαιτούν νέες πολιτικές.

Η ΕΙΡΗΝΗ του ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Ο δε πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ανατολής ακολουθά τον Μονόδρομο «Άνεμο της αλλαγής». Εμπρός του πεθαίνει το παλαιό είτε ομαλά και ειρηνικά είτε αιματηρά και με πόλεμο. Στο τέλος έρχεται και το ψεύτικο πολιτικό δίλημμα.

Η φτώχεια της Ασία, ο πόλεμος και η προβολή της «ευημερία» στην Ευρώπη αποτελούν εκλεκτό δόλωμα . Τα εκατομμύρια των επί των πλείστων Μουσουλμάνων της Ασίας βαδίζουν προς τη (νέα γη της επαγγελίας) Ευρώπη.

Οι Άνθρωποι αυτοί προωθούνται στη Δύση δια κυκλωμάτων που αποσπούν αστρονομικά οικονομικά ποσά για την δίχως άδεια ,παράνομη μετακίνηση τους.

Είναι γνωστός ο δρόμος αυτός ,διότι άνοιξε από την δεκαετία του 1990 και φυλάχτηκε σχεδόν εσκεμμένα ανοιχτός.

Οι πρώτες βάρκες έφτασαν στα νησιά .

Πόσες ψυχές μπορείς να φιλοξενήσεις στο σπίτι του ο Ακρίτας;

Πόσα ρούχα έχει στην ντουλάπα για να δώσει ;

Πόσο φαγητό να μοιράσει;

Πόσο θα μείνουν;

Η Ελλάδα των σχεδόν 10 εκατομμυρίων, πόσους μπορεί να δεχθεί;

Η Ασία έχει δισεκατομμύρια και οι περισσότεροι περνάνε από την Πατρίδα μας.

ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ για να προστατεύσουν τα Ελληνικά νησιά, που δέχονται ήδη την πρώτη «ειρηνική επίθεση», και την Ελλάδα ορθώνουν το ανάστημα στη νέα μορφή απειλείς και βροντοφωνάζουν ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ σε 9 μήνες.

ΈΦΥΓΑΝ οι Έλληνες στρατιώτες.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ φυλάκια.

ΈΚΛΕΙΣΑΝ Στρατόπεδα.

Το δε ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ έγινε «κοιτώνας υποδοχής» Λαθρομεταναστών.

Νεαρά άτομα στρατεύσιμής ηλικίας, κοιμούνται και περιμένουν.

Σίτιση έρχεται με το φορτηγό.

Χρήματα για της τυχόν ανάγκες παίρνουν.

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καλύτερη από αυτή των άνεργων και ανασφάλιστων.

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΟΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ή δε χρειάζεται ΑΥΤΑ τα σύνορα;

Διότι γνωρίζουν όλοι ότι από την Σιβηρία δεν θα εισβάλει κανείς.

Για τον λόγο αυτό η αγαπημένη μας ΕΥΡΩΠΗ βγάζει το ΝΕΟ «ΦΙΡΜΑΝΙ».

Σε όποιο σημείο της Ευρωπαϊκής επικράτειας εισέλθουν εκεί θα καταγραφούν και εκεί θα παραμένουν. Εάν φύγουν και ταξιδέψουν σε άλλο κράτος και εκεί εξακριβωθούν λάθος στοιχεία ή παράνομες πράξεις ,τότε ο «Λαθρομετανάστης» γυρίζει στο «νησί» τόπο εισόδου. Οι Έλληνες νησιώτες του Αιγαίου αποτελούν ήδη, στα « Ευρωπαϊκά χαρτιά» καταγραφής, μειονότητα σε σχέση με τον παράνομο πλήθος που καταχώρησαν Ευρωπαϊκό δικαίωμα .

ΣΤΟΧΟΣ: η δημιουργία των Ανάμεικτων λαών.

Στο πρώτο στάδιο η Ευρωπαϊκή Ένωση ανάμειξε τους Ευρωπαίους.

Στο δεύτερο ανοίγουν τα σύνορα για όλους….

ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ των μικρών λαών, των παραδόσεων και εθίμων.

ΑΧ ,ΑΘΗΝΑ δεν είσαι «πόλη κράτος» ,μα ποθείς να γίνεις .

Ο Ποταμός του αίμα της Μικρασιατικής καταστροφής είναι στον λαιμό σου.

Το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ της Κύπρου σε βαραίνει.

Ο Ομοιογενής Ελληνικός πληθυσμός δεν υπάρχει πλέον.

Το «ΕΛΛΑΣ κάτω από τα Τέμπη» ,αν και ήρθε κοντά. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.


Κάθε λαός έχει το δικαίωμα ελεύθερης λατρείας και εάν δεν έχει κάθε γειτονιά ένα Τέμενος ,έχουν γίνει πολλά στην Ελληνική επικράτεια ,διότι εκατομμύρια ήρθαν.

Μα ο Βοτανικός και το αίτημα ανέγερσης Μεγάλου Τεμένους αποτελεί ,μια ακόμα παράγραφος στο «πρόγραμμα εκσυγχρονισμού» και μαθηματικού αφανισμού. Δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση σημείο τριβής μεταξύ θρησκειών. Το δε δόλωμα «αφορμής» παραμόνευε(προ του Πραξικοπήματος).

Το ζητούμενο παραμένει έως ΠΟΤΕ θα λέμε ΝΑΙ.

Υπάρχει και μία περίπτωση ,τώρα που γκρεμίζεται εκκλησία ,να περάσουμε το ΟΧΙ;



Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.