Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Να γίνει η Συνταγματική Αναθεώρηση;;;

Εδώ και καιρό η Συγκυβέρνηση Σύριζα – Αν.Ελ., συζητάει για Συνταγματική Αναθεώρηση. Η προτάση για «Συνταγματική Αναθεώρηση» ξεκίνησε απ’ το Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2014 επί Συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Βέβαια οι περισσότεροι Βουλευτές θέλουν την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Πρέπει όμως γίνει αυτή η Αναθέωρηση;

.Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

.

Γιατί υπάρχει όρος ως εντολή από το Μεσοπρόθεσμο 2012 που συνδέεται με το Μνημόνιο σύμφωνα με το Κεφάλαιο 2 σελίδα 21, παράγραφο 2.3.4. με επικεφαλίδα «Πολιτικό Σύστημα και Σύνταγμα» [http://www.tovima.gr/files/1/2011/06/09/ait.pdf], που το έχουν υπογράψει επί Συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, να γίνει αυτό το έκτρωμα με εντολή από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που θέλουν να Αναθεωρήσουν/Αλλάξουν το δικό μας Σύνταγμα με το έτσι θέλω, χωρίς την βούληση του Ελληνικού Λαού. Φυσικά αυτό συμφέρει τους Βουλευτές μας, για να κάνουν ότι θέλουν.

.

Θέλουν να μονιμοποιήσουν όσα ψήφιζαν μέχρι σήμερα τα Παράνομα – Αντισυνταγματικά – Αναγνώριση Χρέους μέσω της Συνταγματικής Αναθεώρησης με τα δικά τους «μέτρα», με τα δικά τους «εργαλεία». Έβαλαν ιστοσελίδα για διάλογο με τον Ελληνικό Λαό (http://www.syntagma-dialogos.gov.gr) και βλέπουμε προτάσεις από «φωστήρες» που ψήφισαν τα εξαθλιωτικά Μνημόνια και μιλάνε για Δημοψηφίσματα, ποιοί;; Αυτοί που οι ίδιοι καταπάτησαν το Σύνταγμα στις 5 Ιουλίου 2015 το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού έγινε ΝΑΙ, και το σημαντικότερο είναι πως απο τους Βουλευτές της Αντιπολίτευσης όλων των κομμάτων ΔΕΝ παραιτήθηκε κανείς! Συνεχίζουν να παραβιάζουν το Σύνταγμα για την αντισυνταγματική ανατροπή του Δημοψηφίσματος του Ιουλίου.

.

Ας πάμε λίγο απ’ την αρχή:

Εν συντομία, κατά σειρά με απλή εξήγηση και πολύ κατανοητή, με αποδείξεις ώστε να καταλάβετε πως εμείς βρισκόμαστε υπό κατοχή απ’ το Μάιο 2010, ας δούμε τα έξης:

.

1. Το Μνημόνιο 1, στις 6 Μαΐου 2010 ψηφίζεται με 163 βουλευτές επί Κυβέρνησης Παπανδρέου σε συνεργασία με τον ΛΑ.ΟΣ. Μέσα υπάρχει ο εξής όρος (Άρθρο 14, παρ. 5 – Σελίδα 21): Αναφέρει οτι η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρείχε η Εθνική της κυριαρχία. [http://drupal.antibaro.gr/sites/default/files/mnhmonio2010-gre.pdf]

2. Στην Ολομέλεια της Βουλής στην συνεδρίαση 24/11/2011 αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης η δικογραφία της μήνυσης κατά των Βουλευτών που εψήφισαν υπέρ του Μνημονίου ως Εσχάτη Προδοσία. Άρα το συμπέρασμα είναι πως αυτή η Βουλή δεν αναγνωρίζεται ΠΛΕΟΝ από τότε που ανακοινώθηκε η μήνυση απ’ τον Αντιπροέδρο της Βουλής μέχρι σήμερα. [https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EhxepRQXK-s] => βίντεο.3. Το Μεσοπρόθεσμο 2012 – 2015: Στις 7 Νοεμβρίου 2012 υπερψηφίζεται απο τα δύο μεγάλα κόμματα, με τον όρο, όπως ανέφερα παραπάνω, της Συνταγματικής Αναθεώρησης, σύμφωνα με το Κεφάλαιο 2 στην σελίδα 21, παράγραφο 2.3.4. με επικεφαλίδα «Πολιτικό Σύστημα και Σύνταγμα». Να γνωρίζετε μπορεί να ίσχυε ως το 2015, μα όμως δεν παύει να υπάρχει η εντολή απ’ το Διέθνες Νομισματικό Ταμείο. [http://www.tovima.gr/files/1/2011/06/09/ait.pdf].

.

Με τρία απλά πράγματα μπορούμε να καταλάβουμε πως όλη η ιστορία γίνεται με εντολές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με αποτέλεσμα ό,τι έχει η Ελλάς το κάνουν πλέον δικό τους ως «κληρονομιά» μαζί και το Σύνταγμα, πράγμα που ανήκει μόνο στον Ελεύθερο Ελληνικό Λαό. Πρέπει να αντισταθούμε κατηγορηματικά ώστε να μην περάσει η Συνταγματική Αναθεώρηση και να λειτουργούν τα άρθρα του υπέρ μας. Δυστυχώς η αλήθεια είναι πως, όποιος/α είναι σύμφωνος με την Συνταγματική Αναθεώρηση υπό Κατοχήν, γίνεται αυτομάτως Μνημονιακός και κατηγορείται για Έσχατη Προδοσία λόγω του Μνημονιακού Μεσοπρόθεσμου 2012 – 2015, με λίγα λόγια: τηρούν τις εντολές του Δ.Ν.Τ., τόσο οι ψηφορόροι Έλληνες, όσο και οι βουλευτέςΔημήτριος Σταματόπουλος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου