Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Όταν υπάρχει φόβος ότι θα σκάσει κάποιο σκάνδαλο, η ελίτ εφόσον δε μπορεί να το αποφύγει, τότε δημιουργεί χάος . Δείτε τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον πόλεμο


Όταν υπάρχει φόβος ότι θα σκάσει κάποιο σκάνδαλο, η ελίτ εφόσον δε μπορεί να το αποφύγει, τότε δημιουργεί χάος για να το σκάσει η ίδια ελεγχόμενα κι όσο το δυνατόν πιο ήσυχα. Ο δικηγορικός όμιλος του Reiner Fuellmich αυτές τις ημέρες συμμετέχει στην διεξαγωγή μιας δίκης όπου παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που έχει μαζέψει εδώ και δύο χρόνια για το θέμα της πανδημίας.

 
Δεν είναι τυχαίο ότι βλέπουμε να συμβαίνουν τα ίδια πράγματα όπως συνέβαιναν εδώ και 2 χρόνια. Ψέματα, υποκριτική ευαισθησία, μπλοκάρισμα των "ψεύτικων ειδήσεων". Αφού πίσω από αυτά τα γεγονότα είναι οι ίδιοι .. 



Δεν γνωρίζω τι θα μπορούσε να συμβεί, αν αυτή τη στιγμή δεν γινόταν πόλεμος και η σκέψη και τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα σε αυτή τη δίκη.

Στην παρουσίαση ο δικηγόρος, εκτός απο τις αποδείξεις που έχει για την πανδημία και την όλη διαχείρισή του, αναφέρεται και για τις διεστραμμένες κυβερνήσεις όλων των χωρών. "«Οι κυβερνήσεις μας δεν είναι πλέον οι κυβερνήσεις μας, μάλλον τις έχει αναλάβει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ». Μια οικονομική μαφία".



Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ REINER FULLMICH ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε πως δουλεύουν, ξέρετε με πια ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.