Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Θα προσπαθήσουν και θα δημιουργήσουν άλλους τύπους χάους, για παράδειγμα, ενημερώνοντας μας ότι υπάρχει σαφής κίνδυνος πολέμου, Οι κύριοι εγκληματίες πολέμου έφυγαν, δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβεί ξανά


Ο Γερμανός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Δρ. Reiner Fuellmich δίνει πρόσθετες παρατηρήσεις σχετικά με την έρευνα των ενόρκων Gand.

Έχουμε αποδείξεις ότι το ΔΠΔ και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει διεισδύσει. Το 25% των κριτών έχει πληρωθεί από τους Soros & Gates.

Η διαφορά μεταξύ της δίκης της Νυρεμβέργης και της διαδικασίας του Μεγάλου Ορκωτού Δικαστηρίου είναι ότι η Μεγάλη Κριτική Επιτροπή διεξάγεται ενώ είμαστε ακόμη σε πόλεμο και όχι μεταξύ μας. Οι κύριοι εγκληματίες πολέμου έφυγαν, δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβεί ξανά. Έλεγχος μυαλού της CIA. 


Εφαρμόζουμε τον φυσικό νόμο ότι κάθε άνθρωπος έχει μια έμφυτη πυξίδα που σας λέει τι είναι σωστό και τι λάθος. Όλοι γνωρίζουν ότι αν λάβεις εντολή να σκοτώσεις ένα μωρό 2 ετών, δεν πρέπει να το κάνεις αυτό.

Η σημασία της αποστολής επιστολών «Σταματήστε και παραιτηθείτε» στις κυβερνήσεις, τα τμήματα υγείας και τους ηγέτες. Δεν υπάρχει αποζημίωση για κανέναν γιατί σκόπιμα προσπαθούν να καταστρέψουν την υγεία μας και σκοτώνουν ανθρώπους.

Ο Μπόρις Τζόνσον αναγκάστηκε να σταματήσει τα πάντα επειδή έκανε πολύ πάρτι χωρίς μάσκες ή κοινωνική απόσταση. Αυτές είναι οι ρωγμές στο σύστημα, αυτές είναι οι ρωγμές που μας επιτρέπουν να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Τριντό αναγκάστηκε να κρυφτεί.

Μας έχουν κλέψει τα χρήματα και τα περιουσιακά μας στοιχεία. Η οικονομική μαφία Σίτι του Λονδίνου και η Wall Street. Χρειάζονται απόσπαση της προσοχής, η απόσπαση της προσοχής δεν μπορεί να διατηρηθεί για πολύ περισσότερο. Είτε θα ξυπνήσουμε και θα τους πάρουμε είτε θα απαλλαγούν από το νόμισμά μας.

Πρέπει να αγωνιστούμε, γιατί θέλουν να χάσουμε την πολιτιστική και εθνική μας ταυτότητα. Πρέπει να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας, δεν θέλουμε να μας κάνουν Υπερανθρωπιστές. Ο Klaus Schwab υπερηφανεύεται για τη διείσδυση στην κοινωνία μας. Πρέπει να ενωθούμε και να τους πολεμήσουμε.

Θα προσπαθήσουν και θα δημιουργήσουν άλλους τύπους χάους, για παράδειγμα, ενημερώνοντάς μας ότι υπάρχει σαφής κίνδυνος πολέμου στις θάλασσες της Ουκρανίας ή της Νότιας Κίνας. Ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους εκεί έξω είναι ο Klaus Schwab. Ο Πάπας είναι μέρος αυτού του κακού συστήματος.

Πρόκειται για τη ζωή και τον θάνατο. Ως άνθρωποι πρέπει να ενωθούμε. Πρέπει να σχηματίσουμε μια τεράστια συμμαχία σε όλο τον κόσμο ενάντια σε αυτούς τους κακούς παραβάτες, τους ανθρώπους που διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μείνε σε εγρήγορση. Είμαστε οι άνθρωποι και θα μείνουμε άνθρωποι.

 

 

 

Όταν υπάρχει φόβος ότι θα σκάσει κάποιο σκάνδαλο, η ελίτ εφόσον δε μπορεί να το αποφύγει, τότε δημιουργεί χάος . Δείτε τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον πόλεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.