Σάββατο 4 Απριλίου 2020

"Τη Υπερμάχω Στρατηγώ" με κεριά στα μπαλκόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτόγνωρες εικόνες και συναισθήματα 16 ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα και ανήμερα της τελευταίας στάσης των Χαιρετισμών, με τις εκκλησίες άδειες και τους πιστούς στα μπαλκόνια να ψέλνουν τον Ακάθιστο Ύμνο κρατώντας κεριά.


Εκατοντάδες κάτοικοι της Λεμεσού βγήκαν έξω από τα σπίτια τους και έψαλλαν "τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια", ζητώντας την ίδια ώρα τη βοήθεια του Θεού για τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας λόγω της πανδημίας.


  

Οι ιερείς και ψάλτες έψαλλαν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Ιερών Ναών, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.
   


Δείτε τι μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Alpha στη Λεμεσό Έρικα Καβάζη έξω από τον ιερό ναό Αγίας Νάπας:


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.