Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Έλληνας πολίτης, παράδειγμα προς μίμηση, καλεί τους δημοτικούς άρχοντες του δήμου του και ζητά από τους αιρετούς να πάρουν θέση για την συμφωνία των Πρεσπών. Αναμένεται η απόφαση..

Ο Συμπολίτης μας Δημήτρης Σταματόπουλος ενεργοποιεί τους Ηλιουπολίτες

Προ των ευθυνών τους καλεί ο συμπολίτης μας και ενεργός δημότης Δημήτρης Σταματοπουλος, τους δημοτικούς μας άρχοντες στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο στις 28/3/19 και ζητά από τους αιρετούς να πάρουν θέση για την συμφωνία των Πρεσπών.
Ήδη, ο επικ της ''ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ'' Δημήτρης Περαΐτης, υπέγραψε το σχετικό ψήφισμα. Οι υπόλοιποι τι θα κάνουν άραγε???

Η ανακοίνωση του Δ. Σταματόπουλου.


''Πήρα την πρωτοβουλία ως Έλληνας Δημότης της Ηλιούπολης όπως μου αρμόζει ο Κανονισμός της Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου και το Σύνταγμα της Ελλάδος, για το μάζευα των υπογραφών πρότασης Ψηφίσματος "Καταδίκη της Συμφωνίας των Πρεσπών" από Έλληνες Δημότες της Ηλιούπολης, για να γνωρίζουν ποιες είναι θέσεις τους. . Καλώ τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τους Επικεφαλείς σε κάθε Παράταξης, να το φέρουν και είναι υποχρεωμένοι την πρόταση ψηφίσματος την Πέμπτη στις 28 Μαρτίου.
Όποιος Δημότης έχει χρόνο και θέλει να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο 16.30 η ώρα θα είναι καλοδεχούμενος.''

Κ.Π

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.