Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

«Bράζουν» οι Μακεδόνες: «Προδότη Τσίπρα κομιτατζή, η Μακεδονία είναι Ελληνική» – Δείτε βίντεο (upd)

Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο Βελλίδειο, στη Θεσσαλονίκη, ο Αλ.Τσίπρας καθώς θα δώσει το παρών στην εκδήλωση για την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη.



Πολίτες περίμενα από νωρίς το απόγευμα τον πρωθυπουργό, τον οποίο και υποδέχτηκαν με… γιουχαρίσματα και συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μεταξύ άλλων οι πολίτες φώναζαν »προδότη» τον κ.Τσίπρα.

Βίντεο από το seleo.gr






Διαμαρτυρία για την Μακεδονία πραγματοποιούν αυτή την ώρα πολίτες στην πλατεία ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές κρατούν σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μάλιστα, τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή».

Σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσει στο Βελλίδειο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη.

Τα μέτρα της Αστυνομίας γύρω από το Βελλίδειο είναι δρακόντεια.


Αυτή την ώρα είναι κλειστή η Λεωφόρος Στρατού.

Για την αποφυγή απρόοπτων συμβάντων η ΓΑΔΘ εκπόνησε σχέδιο ασφαλείας το οποίο προβλέπει την απαγόρευση κυκλοφορίας για οχήματα και πεζούς μπροστά από το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Το κέντρο της πόλης από τη ΧΑΝΘ μέχρι το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, θυμίζει φρούριο. Επί ποδός βρίσκονται αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, δικυκλιστές της ομάδας Ζ, διμοιρίες της Υ.ΜΕ.Τ και της ΥΑΤ, αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας και πλήθος τροχονόμων.

Ενδεικτική των αυστηρότατων μέτρων που έχουν ληφθεί για τη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η παρουσία αστυνομικών της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.