Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Φάρμακα (Fucidin και Betadine), γάζες, ξηρά τροφή (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα), καθώς επίσης μωρομάντηλα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης μπορούν να παρέχουν όσοι επιθυμούν και δύνανται να συνεισφέρουν υπέρ των πυρόπληκτων των τελευταίων πυρκαγιών.


Η συγκέντρωση των ειδών από το «Όλοι μαζί μπορούμε» γίνεται στην οδό Ποσειδώνος και Λοκρίδος στο Μοσχάτο.

Ο Δήμος Μαραθώνα έκανε γνωστό ότι συγκεντρώνονται τρόφιμα, νερά και είδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Μάκρης, επί της λεωφόρου Μαραθώνος 104, ενώ καλεί όσους έχουν ανάγκη να προσέλθουν στο ανωτέρω σημείο προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική συγκεντρώνει και το Σωματείο Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Έπειτα από επικοινωνία που είχε το Σωματείο με τον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για: γάζες, Betadine, Fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.ά.).

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο κτήριο του ΚΕΕΛΠΝΟ (Αγράφων 3-5 Μαρούσι) και για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6944987730.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απευθύνει έκκληση σε όσους αναζητούν τους ανθρώπους τους να επικοινωνούν με τον αριθμό κλήσης «199» που αντιστοιχεί στο Κέντρο της Πυροσβεστικής.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου