Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ! «ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ» !!! – (ΦΩΤΟ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ 18/6/2018

ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο είναι για εμάς οι γραικύλοι Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς, αφού την Κυριακή 17/6/2018 διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σλάβους, παρά τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Οι εφιάλτες μάλιστα δεν δίστασαν να δώσουν οδηγίες στους μπάτσους να διαλύσουν με οποιοδήποτε τρόπο τις διαδηλώσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα τους σοβαρούς τραυματισμούς Ελλήνων Πατριωτών από τους προστάτες των προδοτών. Εμείς ως οργανωμένο σύνολο διαμηνύουμε ότι οι προδότες Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο και πως αν κάποιος από τους τρεις γραικύλους επισκεφτεί το νησί, θα μας βρει απέναντι του. Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως πράξουν το ίδιο.


Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Η Μακεδονία δεν είναι δική σας για να την χαρίσετε, είναι του Φίλιππου, είναι του Αλέξανδρου, είναι του Παύλου, είναι κάθε Μακεδονομάχου που πότισε με το αίμα του τα ιερά χώματα της Μακεδονίας, η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες, όχι σε εσάς άθλια ανθρωπάκια για να την παζαρεύετε. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των Μακεδόνων. Αδέλφια, ο αγώνας τώρα αρχίζει…

ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ – ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ







https://web.facebook.com/AU1979/?ref=br_rs







ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΠΟΕΛ











Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.