Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Οι Σαρακατσαναίοι κήρυξαν «ανεπιθύμητους» τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο αντάμωμά τους

Μόνο η δημόσια διαπόμπευση και αποκλεισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να ανατρέψει την προδοτική συμφωνία


ΜΠΡΑΒΟ, στους Σαρακατσάνους, αλλά ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΕΡΩΤΕΣ... ΟΙ ΙΟΝΙΟΙ... ΟΙ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΗΤΕΣ... ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ... ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΤΕΣ... ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ...

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΝΤΟΥ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.


Καλλιόπη ΣουφλήΜετά την τρισάθλια ταπεινωτική και εξευτελιστική για την Ελλάδα συμφωνία των Πρεσπών, όπου ο φερόμενος και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον φερόμενο και ως υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας,
υπέγραψαν συμφωνία με τους σκοπιανούς ομολόγους τους, στην οποία συναινούν στην συνέχιση και ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων προς υλοποίηση ώστε τα Σκόπια (πΓΔΜ σύμφωνα με την Ενδιάμεση Συμφωνία) να μετονομαστούν σε Βόρεια Μακεδονία.

Την ίδια στιγμή η ελληνική αστυνομία(!) μερικά χιλιόμετρα πιό μακριά (Πισοδέρι) από τον τόπο της υπογραφής, ξυλοκοπούσε και περιέλουζε με χημικά έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονταν για την ταπείνωση της Ελλάδας και το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Από την ίδια ημέρα άρχισαν (από όσους διαθέτουν ένστικτο επιβίωσης) οι παραιτήσεις από τους ΑΝΕΛ, αλλά και οι προκλήσεις μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις δύο επόμενες ημέρες άρχισε η πίεση των ελλήνων πολιτών, που καθυβρίζουν και γιουχάρουν οπουδήποτε συναντήσουν μέλη της κυβέρνησης, που δεν έχουν μέρος να σταθούν και κινούνται μόνο με την προστασία της Αστυνομίας, αφού έχουν απωλέσει και το τελευταίο ίχνος ανοχής των πολιτών!
Μέσα σε αυτό το κλίμα και λίγο πριν από το 38ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, που είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου στο Περτούλι Τρικάλων, οι Έλληνες Σαρακατσάνοι εξέδωσαν ανακοίνωση απαγόρευσης συμμετοχής (ουσιαστικά δηλώνουν ως persona non grata - ανεπιθύμητους) προς μέλη της κυβέρνησης και στελέχη των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία» οι Σαρακατσαναίοι δεν δέχονται τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα Περτουλιώτικα λιβάδια.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων Γιώργος Μουτσιάνας είναι ξεκάθαρος στις θέσεις του.

Το 38ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου στο Περτούλι Τρικάλων και αναμένονται και φέτος χιλιάδες εξ αυτών, από κάθε άκρη της χώρας.

Η ανακοίνωση των Σαρακατσάνων, όπως δημοσιεύθηκε στο Facebook

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου