Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Μαρτυρία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες από την κόρη του π. Ιωάννη Καλαΐδη-Ο Καλός Θεός έδωσε έλεος, Όταν θα έρθει η ώρα που θα δώσουν την ταυτότητα, μην βιαστείτε να την πάρετε, θα επέμβει ο Θεός και μαζί με την Ελλάδα θα σωθούν κι άλλοι λαοί που ήταν έτοιμοι να πάρουν την ταυτότητα.. (Βίντεο)

Μαρτυρία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες από την κόρη του π. Ιωάννη Καλαΐδη.. Ο Καλός Θεός έδωσε έλεος, Όταν θα έρθει η ώρα που θα δώσουν την ταυτότητα, μην βιαστείτε να την πάρετε, θα επέμβει ο Θεός, θα γίνου τα γεγονότα της Πόλης και μαζί με την Ελλάδα, γιατί για την Ελλάδα θα γίνει αυτή η χάρη απ' τον Θεό, θα σωθούν κι άλλοι λαοί που ήταν έτοιμοι κι αυτοί να πάρουν την ταυτότητα και να χαθούν εκατομμύρια αθώες ψυχές..





Αμήν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.