Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΒΙΝΤΕΟ

Οι γνωστοί - άγνωστοι, το αριστερό παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας εντολές στην Ελληνική Αστυνομία άφησε ανενόχλητους δεκάδες ροπαλοφόρους να τρομοκρατούν όσους θα παρευρίσκονταν στην προγραμματισμένη διαδήλωση της 13 Μαϊου 2018 και ώρα 15:00 ενάντια στην υποχρεωτική νέα ηλεκτρονική ταυτότητα.
Η συγκέντρωση έγινε με καθυστέρηση δύο ωρών με το μεγαλύτερο πλήθος του κόσμου να έχει αποχωρήσει. Επισημαίνουμε ότι η Ε.Α. είχε κόψει την πρόσβαση από το Σύνταγμα στα Προπύλαια, μην επιτρέποντας την πρόσβαση σε όσους επιθυμούσαν να παρευρεθούν. Γύρω στις 14:15 με εντολή της Ε.Α. έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στα Προπύλαια, και όσοι είχαν μαζευτεί τους έστελνα στην αντισυγκέντρωση που γινόταν στο Σύνταγμα. Πρώτη φορά στα χρονικά που βλέπουμε το παρακράτος να λειτουργεί τόσο οργανωμένα. τόσο έξυπνα και ταυτόχρονα δόλια. Ενοχλεί η κάθε αντίδραση για τις νέες ταυτότητες. Ενοχλεί που είμαστε πολλοί και δεν θα δεχτούμε καμία φασιστική ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.