Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 13-5-2018-Κατά της «Νέας» Ηλεκτρονικής Ταυτότητας - Παρακρατικοί τάσσονται υπέρ του συστήματος.

Όταν κάποιος από αυτούς σε λέει φασίστα επειδή αγαπάς την πατρίδα σου και την ελευθερία σου θα του απαντάς. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ και το απέδειξες με πράξεις..


Το Φασι(αρι)στερικό παρακράτος για μια ακόμη φορά έβαλε τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους«Αναρχικούς- Αντιεξουσιαστές»υπαλλήλους του Ρότσιλντ...Να κάνουν κατάληψη του χώρου των Προπυλαίων του πανεπιστημίου Αθηνών που είχαμε προγραμματίσει να γίνει η συγκέντρωση στις 15:00 το απόγευμα,κλείνοντας και τη στάση του μετρό τελείως μέχρι αργά.Με σκοπό να φύγει ο πολύς κόσμος που είχε έρθει από την επαρχεία,και τελικά να «καταφέρουν»να απομακρύνουν τους παρακρατικούς περίπου στις 17:00,και να πουν στην συντονιστική επιτροπή να περάσει τον λίγο πιστό Λαό που απέμεινε από «λαβύρινθο»στενών,και τελικά να επιτευχθεί το συλλαλητήριο λίγο μετά τις 17:00. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 13-5-2018 - Κατά της «Νέας» Ηλεκτρονικής Ταυτότητας ( Βιο- Χαράγματος)στα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών,και πορεία προς τη Βουλή.

Νωρίτερα, παρακρατικοί κουκουλοφόροι και μη, είχαν κάνει κατάληψη στα Προπύλαια προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συγκέντρωση κατά της Νέας Ταυτότητας. Αυτοί που υποτίθεται δεν θέλουν κράτος και εξουσία τάσσονται υπέρ του συστήματος και υπέρ σε ότι διαλαλούν ότι προσπαθούν να πολεμήσουν και μας το απέδειξαν έμπρακτα για άλλη μια φορά χτες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου