Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η… ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Η ανακοίνωση για πρόωρες προεδρικές και συνάμα βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία για τις 24 Ιουνίου, σε ένα καυτό τοπίο, κατέδειξε με τον πιο προφανή τρόπο το άγχος του Ερντογάν καθώς ο χρόνος δουλεύει εναντίον του και ένεκα τούτου αναγκάστηκε να επισπεύσει τις εκλογές για ενάμιση περίπου χρόνο, από της 9 Νοεμβρίου του 2019. Ο Ερντογάν δεν ξεχνά την τύχη του προκάτοχου του, Αντνάν Μεντερές, που κρεμάστηκε από τουρκικό δικαστήριο το 1961.

Η πρώτη αντίδραση με την νέα πτώση της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου και του ευρώ, δείχνει πως τα πράγματα θα επιδεινωθούν και άλλο.


Το σίγουρα είναι πως θα υπάρξει μεγάλη πόλωση, τα ποσοστά δεν δίνουν εκλογή Ερντογάν και για τον λόγο αυτό είναι απρόβλεπτες οι αντιδράσεις του.

Από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.