Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "

Επεισόδια έγιναν έξω από το θέατρο "ακροπολ " στην Αθήνα που παίζεται η βλάσφημη παράσταση "jesus christ superstar".
Αναρχικοί που βρισκόντουσαν έξω από το θέατρο ακροπολ , χτύπησαν , έριξαν κάτω και τράβαγαν μια γυναίκα και κάποιους άλλους χριστιανούς ορθοδόξους αδερφούς που είχαν πάει το απόγευμα για να διαμαρτυρηθούν κατά της βλάσφημης παράστασης.



Οι αναρχικοί που βρισκόντουσαν μπροστά στην είσοδο του θέατρου κράταγαν και ένα πανό στο οποίο έγραφαν "κρεμάλα στους φασίστες".....


Η μαρτυρία της εν Χριστώ αδελφής Γεωργίας που δέχθηκε επίθεση από τους αναρχικούς , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ένα από τα παιδάκια της που είχε πάρει μαζί της στην ομολογιακή συγκέντρωση κατά της βλάσφημης παράστασης....



Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.