Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ερντογάν προς Τούρκους: Να είσαστε έτοιμοι για επιστράτευση

Να βρίσκονται σε ετοιμότητα, για το ενδεχόμενο επιστράτευσης, ζήτησε από τους Τούρκους ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Αφρίν της Συρίας, ενδεχομένως και αλλού...



Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, στη διάρκεια ομιλιών στις πόλεις Καχραμανμαράς και Οσμάνιγιε, ο Τούρκος πρόεδρος φέρεται να δήλωσε τα εξής:

«Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση. Είμαστε στις παραμονές μιας νέας αντίστασης. Θα έχουμε θερμό καλοκαίρι. Μετά τις συσκέψεις που κάνουμε με τη στρατιωτική ηγεσία και αν κληθεί ο λαός με φύλλα πορείας, ο λαός θα σπεύσει, με πρώτο εμένα».



Τσαβούσογλου: Όποιοι βρεθούν απέναντί μας θα τους συντρίψουμε

Ο Τσαβούσογλου περιέγραψε πως το έθνος γνωρίζει τα πάντα, είπε πως για να ξεπεραστούν τα εμπόδια πρέπει η Τουρκία να είναι πολύ ισχυρή και πρόσθεσε πως όταν είναι ισχυρή “Θα μπορεί όπως τώρα να διαλύει τους τρομοκράτες”.

Ο υπουργός συνέχισε ως εξής: “Το έθνος αυτό όταν χρειάζεται ξέρει να αντιμετωπίζει τον κόσμο όλο. Όταν έχουμε δίκιο δεν υπάρχουν εμπόδια για εμάς. Δεν υποκύπτουμε έναντι κανενός. Και όποιους βρεθούν απέναντι μας θα τους συντρίψουμε. Όλους θα τους συντρίψουμε σαν πορτοκάλια Φοινίκης και θα περάσουμε. Όπως πράττουμε σήμερα”.

Πολιτική ομιλία από αρχηγό τουρκοκόμματος μέσα σε τζαμί στη Θράκη

O Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, στις 16/2/2018 επισκέφτηκε το χωριό Γλαύκη στον ορεινό όγκο της Ξάνθης και εκεί έκανε την προσευχή της Παρασκευής και αγκαλιάστηκε με τους χωρικούς.

Στην επίσκεψη του αυτή εκεί, τον συνόδεψαν ο αναπληρωτής πρόεδρος Αχμέτ Καρά, ο αντιπρόεδρος του κόμματος και πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, ο Γ.Γ. του κόμματος και πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Αϊντίν Αχμέτ, ο σύμβουλος του προέδρου ο Μπαχρί Μπέλτσο, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νιαζί Αβτζί και ο Αλή Χουσείν-μέλος της μονάδας δημοσίων σχέσεων του κόμματος.

Μετά από την προσευχή, ο πρόεδρος του κόμματος απευθύνθηκε στον κόσμο του χωριού, υπογραμμίζοντας πως θα συνεχίσουν τν αγώνα για τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης που πηγάζουν από την Λωζάννη. Στην συνέχεια ο Γενικός Πρόεδρος και οι συν αυτώ, χαιρέτισαν αγκαλιάζοντας τον κόσμο του χωριού. Τέλος ο Γενικός πρόεδρος Αλή Τσαβούς εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την υποδοχή στον κόσμο της Γλαύκης, στον ιμάμη Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου και στον Σαλίχ Μπέλτσο.


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.