Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

H ζωή στην Ελλάδα με την Κάρτα του Πολίτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ‏

Λόγω της ετήσιας έκθεσης του STATE DEPARTMENT για την τρομοκρατία (2.6.2016), στην οποία γίνεται και λόγος για την δέσμευση της Ελληνικής κυβέρνησης Τσίπρα, να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση των νέων βιομετρικών – ηλεκτρονικών ταυτοτήτων (666), με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας…, καλό θα ήταν να κοινοποιηθεί ξανά η παρακάτω ταινία μικρού μήκους προς όφελος όλων. Σας ευχαριστώ

Ελεύθερη Βούληση

H ζωή στην Ελλάδα με την κάρτα του πολίτη σε ταινία.Με γνωστούς ηθοποιούς έγινε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει πως θα είναι η ζωή αν αποδεχτούμε την κάρτα του πολίτη.Σε αυτή φαίνεται ο έλεγχος και η παρακολούθηση των πολιτών καθώς στερείται η ελευθερία του.Στην ταινία εμφανίζεται και ο αριθμός 666 τον οποίο θα έχουν οι πολίτες και η επιρροή στην εμφάνιση δαιμόνων μετά την αποδοχή της κάρτας του αντίχριστου αυτού συστήματος.Παίζουν ο Γιώργος Χρανιώτης ο Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.Κοινοποιήστε την ταινία αυτή να προβληματιστούν όλοι περί του ηλεκτρονικού φακελώματος και της ηλεκτρονικής δικτατορίας που έρχεται.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

– Βραβείο Καλύτερης Ταινίας – Στέγη Γραμμάτων και τεχνών, Ελεύθερο Σχέδιο
– Βραβείο Κοινού – Στέγη Γραμμάτων και τεχνών, Ελεύθερο Σχέδιο
– Βραβείο Καλύτερης Ταινίας – micro μ Festival

Σκηνοθεσία : Αντώνης Σωτηρόπουλος.
Σενάριο : Βασίλης Σιγάλας, Αντώνης Σωτηρόπουλος.
Πρωταγωνιστές : Γιώργος Χρανιώτης, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ταινία λαμβάνει χώρα στην Αθήνα του 2020. Η πολύχρονη ευρωπαϊκή οικονομική κρίση επέφερε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ανθρώπων με σημαντικότερη αυτή της έναρξης των ηλεκτρονικών συναλλαγών σε αντικατάσταση του χρήματος όπως το ξέραμε. Ποιες είναι οι νέες παράμετροι που δημιουργούνται, ποιες αλλαγές υπάρχουν στην καθημερινότητα των ανθρώπων και ποιοι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν πίσω από ένα ολοκληρωτικό σύστημα διαφάνειας;




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.