Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Την μια μέρα διέσυρε τον Αβραμόπουλο, την άλλη ….σκοτώθηκε.

Ο Ιταλός Ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno ξεφτιλίζει τον Αβραμόπουλο στο Στρασβούργο για το μεταναστευτικό αλλά και την στάση του Έλληνα Επιτρόπου κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης.



Σήμερα σκοτώθηκε σε «περίεργο» τροχαίο που έγινε στο Βαρέζε της Ιταλίας όταν αυτοκίνητο με τρία άτομα του έκλεισε τον δρόμο. Στο ίδιο «ατύχημα» τραυματίστηκε σοβαρά και η σύζυγος του που ήταν στην θέση του συνοδηγού.

Ο φιλέλληνας Ιταλός ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno πριν 2 μέρες έκανε ρόμπα τον Έλληνα επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο γιατί κατά την ομιλία του έπαιζε με το κινητό του μη δίνοντας σημασία στα όσα ελέγοντο για το καυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.