Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

O Άσαντ επεμβαίνει για να σώσει τους χριστιανούς του Χαλεπίου!

O Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ παρενέβη προσωπικά για να εμποδίσει τη διαδικασία κατάσχεσης των κατοικιών 200 χριστιανικών οικογενειών.Οι οικογένειες θα υποχρεώνονταν ν΄απομακρυνθούν από τις εστίες τους και ν΄απομακρυνθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρατική Τράπεζα θα έβγαζε 200 σπίτια που ανήκουν σε χριστιανούς σε πλειστηριασμός καθώς οι ιδιοκτήτες τους αδυνατούν να καταβάλουν τις οικονομικές οφειλές τους.

Ο πρόεδρος Άσαντ με προσωπικούς χειρισμούς προχώρησε σε αναστολή του μέτρου και εκδόθηκε διοικητική απόφαση για τον διακανονισμό τραπεζικού δανεισμού για δέκα ακόμη χρόνια ώστε να δαιτηρήσουν οι χριστιανικές οικογένειες τις εστίες τους…addiyar liban8 26.5.16


 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.