Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Θέλουν να «τελειώσουν» την πίστη και την ιστορία των Ελλήνων

Τι ενοχλεί το κράτος, προκειμένου να «προοδεύσει» και να γίνει «ευρωπαϊκό», όπως ορίζει η Νέα Τάξη των όρο «Ευρώπη»; Ο Χριστός και η Ελλάδα!

Έτσι από το υπουργείο Παιδείας, στο οποίοι δεν δείχνουν πολυσυμπαθούν την ελληνοχριστιανική ιδιοσυγκρασία, ετοιμάζουν σαρωτικές είναι οι αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα όλων των βαθμίδων. Τις επεξεργάζεται η Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου υπό τον Αντώνη Λιάκο, η οποία ολοκλήρωσε τις εργασίες της.

Μεταξύ των προτάσεων της περιλαμβάνονται το νέο εξεταστικό σύστημα και οι αλλαγές στην φοίτηση στα πανεπιστήμια. Με λίγα λόγια οι φοιτητές θα μπορούν να αλλάζουν κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις κατεύθυνση, να αποκτούν πτυχίο από συνδυασμούς επιστημών και να κερδίζουν πρωτεύουσα και δευτερεύουσα ειδικότητα.

Επίσης η Επιτροπή προτείνει την αλλαγή της διδακτικής διαδικασίας και στη μέση εκπαίδευση, ενώ προτείνεται το γυμνάσιο να γίνει τετραετές και το λύκειο διετές.

Η Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου εισηγείται επίσης να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις αλλά και ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός καθώς και η υποχρεωτική προσευχή.

Ενοχλούνται οι «προοδευτικές» φωνές από τα προαναφερθέντα και όχι από τα 99 χρόνια του Ταμείου δέσμευσης της ελληνικής δημόσιας περιουσίας!

«Χτυπήστε στην γλώσσα, την πίστη και την ιστορία των Ελλήνων», αναφέρει το «δόγμα» Κίσσινγκερ, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει: «Τελειώστε τους»!

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου