Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Frank Hoogerbeets: Ο ερευνητής που προέβλεψε ισχυρό σεισμό στην Τουρκία, τη Συρία, την Ιορδανία και τον Λίβανο πριν από τρεις ημέρες. Προσπάθησε να προειδοποιήσει σεισμολόγους στην Τουρκία αλλά εκείνοι τον αγνόησαν. Οι χρήστες του Διαδικτύου έκπληκτοι αφού οι τρομακτικές προβλέψεις αποδείχθηκαν αληθινές


Ένας ισχυρός σεισμός 7,8 Ρίχτερ έπληξε τη νότια Τουρκία και τη βόρεια Συρία τα ξημερώματα της Δευτέρας, σκοτώνοντας εκατοντάδες ανθρώπους καθώς κατέρρευσαν κτίρια σε όλη τη χιονισμένη περιοχή, πυροδοτώντας έρευνες για επιζώντες παγιδευμένους στα ερείπια. 

 Ωστόσο, ένας σεισμικός ερευνητής που συνεργάζεται με το Solar System Geometry Survey (SSGEOS) προέβλεψε την τραγωδία πριν τρεις ημέρες: "Αργά ή γρήγορα θα γίνει σεισμός ~M 7,5 σε αυτή την περιοχή (Νότια-Κεντρική Τουρκία, Ιορδανία, Συρία, Λίβανος)".


Η πρόβλεψη δυστυχώς βγήκε αληθινή.




Όπως αναφέρει ο ίδιος, προσπάθησε να εξηγήσει και να προειδοποιήσει σεισμολόγο της Τουρκίας, αλλά εκείνος τον αγνόησε κοροϊδεύοντας τον.



Ο ερευνητής Frank Hoogerbeets παρακολουθεί την πλανητική γεωμετρία και με την ατμοσφαιρική διακύμανση προσπαθεί να κάνει τις προβλέψεις του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.