Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Βανδαλισμός του ρώσικoυ καθεδρικού Αγίας Τριάδας στο Παρίσι για β΄φορά σε λίγες μέρες. Συνθήματα αντιρωσικά και κατά Πούτιν ”γουρούνια”. Η Ελλάδα λειτουργεί ως Ουνία συστρατεύεται με καθολική Δύση κατά της Ορθόδοξης υπερδύναμης! Mακαρθισμός και Ουνία.

 

Βανδαλισμός του ρώσικoυ καθεδρικού Αγίας Τριάδας στο Παρίσι για β΄φορά σε λίγες μέρες. Συνθήματα αντιρωσικά ”γουρούνια”. Η Ελλάδα λειτουργεί ως Ουνία

συστρατεύεται με καθολική Δύση κατά της Ορθόδοξης υπερδύναμης! Mακαρθισμός και Ουνία.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΥΝΙΑ

Η ρώσικη αντιπροσωπεία ακυρώνεται από το Φεστιβάλ των Καννών, Ρώσοι καλλιτέχνες και αθλητές εκδιώκονται ρώσικες πολιτιστικές δραστηριότητες απαγορεύονται, τα ρώσικα κανάλια RT -Sputnik απαγορεύονται, Ρώσοι φοιτητές αποβάλονται από ευρωπαικά πανεπιστήμια. Στη Γαλλία μια ορθόδοξη ρώσικη εκκλησία βανδαλίστηκε με συνθήματα κατά Ρώσων κι ορθοδόξων που χαρακτηρίζονται ”γουρούνια΄΄. Ντελίριο και πογκρόμ κατά Ρώσων..Mακαρθισμός και Ουνία.

Βανδαλίστηκε ο ρώσικος καθεδρικός της Αγίας Τριάδας στο Παρίσι για β΄φορά σύμφωνα με αναφορές στις 28 Φλεβάρη. Την α’ φορά βανδαλίστηκε το πρωί της 26ης Φλεβάρη ..Ο Ρωσικός Ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός της Αγίας Τριάδας βεβηλώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου με δύο αιματηρές επιγραφές που καλύπτουν το μπροστινό μέρος του ρωσικού καθεδρικού ναού και στις δύο πλευρές αναφέρει το orthodoxie.com.

Ξεκίνησε έρευνα μετά την ανακάλυψη τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου υβριστικών συνθημάτων στον ρωσικό καθεδρικό ναό στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού, στο περιθώριο του πολέμου στην Ουκρανία αναφέρει το marianne και προσθέτει. Κυριλλικοί και γαλλικοί χαρακτήρες εγγράφηκαν με κόκκινο μελάνι στο θρησκευτικό κτίριο, στόχος μιας τέτοιας πράξης για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες.

 


Ο ρωσικός καθεδρικός ναός στο Παρίσι, που βρίσκεται στο 7ο διαμέρισμα, έγινε στόχος βανδαλισμού τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου. Συνθήματα κατά του Πούτιν έχουν γραφτεί στην πρόσοψη με κόκκινο μελάνι με κυριλλικούς και γαλλικούς χαρακτήρες. Μπορούμε λοιπόν να διαβάσουμε τη λέξη «γουρούνι» τόσο στα γαλλικά όσο και με κυριλλικούς χαρακτήρες.

Οι υβριστικές αυτές επιγραφές βρέθηκαν στις δύο πλευρές της πόρτας της εισόδου του ναού. «Μάλλον έγινε τη νύχτα και πολύ γρήγορα», σχολίασε αστυνομική πηγή στη Le Parisien, η οποία αποκάλυψε την Τρίτη 1 Μαρτίου ότι ξεκίνησε αστυνομική έρευνα. Ενόψει του σημερινού τεταμένου πλαισίου, η αστυνομία πήγε στο σημείο για να καθαρίσει τα συνθήματα χωρίς να περιμένει την επέμβαση της υπηρεσίας καθαριότητας όπως προβλέπει το πρωτόκολλο σε τέτοιου είδους καταστάσεις.
Η προέλευση του δράστη αυτών των συνθημάτων με κυριλλικούς χαρακτήρες αναστατώνει πλέον τα κοινωνικά δίκτυα. Ένας δημοσιογράφος σημείωσε συγκεκριμένα ότι θα μπορούσε να είναι μια πράξη που δεν διαπράχθηκε από ρωσόφωνο. «Υπάρχει ένα λάθος: το «и» του «свинья» γράφτηκε με ένα «Ν»» έδειξε στο Twitter.

Ο Ορθόδοξος Ναός της Αγίας Τριάδας άνοιξε το 2016 και χτίστηκε με την παρότρυνση του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αλεξίου Β’, Πατριάρχη Μόσχας. Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου μια επιγραφή «Πούτιν εγκληματίας» είχε βρεθεί και στη συνέχεια σβηστεί, σημειώνει επίσης η Le Parisien.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΥΝΙΑ

Η Ελλάδα λειτουργεί ως Ουνία που συμμαχεί με καθολική Δύση και ουνίτικους θύλακες στην Ουκρανία κατά της μόνης Ορθόδοξης υπερδύναμης. Μια χώρα καθημαγμένη από το ΝΑΤΟικό παράγοντα στραγγαλισμένη από την ΕΕ. Η Ελλάδα στρέφει τα όπλα της κατά Ρώσων Ορθοδόξων όπως πριν έπραξε κατά Αμερικάνικη εντολή κατά της Γιουγκοσλαβίας Σερβίας. Aυτή η επιχείρηση βίαιης μετάλλαξης αφομοίωσης και προσαγωγής του ελληνικού λαού στο δυτικό φιλοναζιστικό στρατόπεδο κορυφώνεται και γι αυτό θ΄αποτύχει. Το αίμα νερό δεν γίνεται….

Δεν είμαστε μόνο Δύση είμαστε τόσο Δύση όσο και Ανατολή. Μια Ελλάδα παγιδευμένη στο δυτικό στρατόπεδο είναι ένα υβριδικό κράτος έκτρωμα που αποποιείται τον πολιτισμό και την ιστορία της χωρίς αυτοδιάθεση και αυτοκαθορισμό. Είναι μια μιασμένη υπόδουλη επαρχία της Δύσης ένα προτεκτοράτο και μια αποικία των ΝΑΤΟικών. Με αλλοιωμένη συνείδηση κι εξανδραποδισμένες αρχές με ανύπαρκτη φυσιογνωμία. Ένα πολεμικό δεκανίκι φιμωμένο φερέφωνο των ΗΠΑ και των Βρυξελλών.

Γιατί χάνεται ο ελληνισμός στην Ουκρανία; Κανένας ελληνισμός δεν διακυβεύεται εκεί. Απλά θ΄αλλάξει η διοίκηση χέρια. Άλλωστε ο ελληνισμός της διασποράς έχει ιστορικούς δεσμούς με Ρωσία όπως στην Οδησσό. Ποιά Ουκρανία; Ενώ υπάρχουν και πολλοί πολιτικοί πρόσφυγες από Ελλάδα που είναι de facto κατά των φιλοναζιστών του Κιέβου.

Ο Ελληνισμός έχει ξεριζωθεί ήδη από την ίδια την Ελλάδα αφού αλλότριες δυνάμεις τη νέμονται. Υπάρχει πνευματικός και πολιτισμικός ξεριζωμός..

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΥΝΙΑ

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.