Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Έλληνες, Ινδοί, Αφρικανοί καταγγέλουν μαζικές διακρίσεις από τις ουκρανικές αρχές. Δεν μπορούν να φύγουν, τους απαγορεύτηκε η είσοδος στα τρένα και απωθήθηκαν στα σύνορα όταν προσπαθούσαν να βγουν. Κρατούν ομήρους τους ομογενείς!!


Ινδοί, Αφρικανοί και Έλληνες αναφέρουν μαζικές διακρίσεις από τις ουκρανικές αρχές—δεν μπορούν να φύγουν, τους απαγορεύτηκε η είσοδος στα τρένα και απωθήθηκαν στα σύνορα όταν προσπαθούσαν να βγουν από την Ουκρανία. Έτσι είναι ο ναζισμός μισεί τις μειονότητες επιδίδεται σ΄εθνoκαθάρσεις…Κρατούν ομήρους τους ομογενείς….ανθρώπινη ασπίδα για τις πολιτικές του ΝΑΤΟ. Θέλουν νεκρούς Έλληνες για να κάνουν πολιτική σπέκουλα στον πόνο και στο αίμα….Βαμπίρια 

 

 

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.