Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Πρώην μουσικός και πρώην Ελευθεροτέκτονας αισθάνεται υποχρεωμένος να μιλήσει για όλα. Όσα ζούμε αλλά κ για τα επόμενα σχέδια, καθώς ένα θαύμα τον έσωσε απο σφοδρή σύγκρουση.. Βίντεο


Ο Altiyan Childs είναι πρώην μουσικός της Αυστραλίας Rock και πρώην Ελευθεροτέκτονας. Το 2010 κέρδισε το βραβείο ταλέντων του X Factor, το οποίο ανέβασε την καριέρα του στη μουσική σε αστέρι. Σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, ανακοίνωσε ότι έχει βάλει τώρα τη ζωή του στη γραμμή για να αποκηρύξει τους μυστικούς όρκους του Τέκτονα.

Η ζωή του άλλαξε πρόσφατα αφού ξύπνησε σε ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ταχύτητα που κατευθυνόταν κατευθείαν σε έναν τοίχο από τούβλα επειδή ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί. Λέει ότι άκουσε έναν ψίθυρο στο αυτί του που τον ξύπνησε από έναν βαθύ ύπνο και ότι κατάφερε να πιάσει το τιμόνι και να αποφύγει τη σύγκρουση. «Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ σήμερα», δηλώνει.

Η ποινή για την αποκήρυξη των όρκων στον Τεκτονισμό είναι ο θάνατος, αλλά αισθάνεται υποχρεωμένος να εκθέσει τον Τεκτονισμό για αυτό που είναι: την αρχαιότερη θρησκεία στον κόσμο. Σύμφωνα με τον Τσάιλντς, σχεδόν κάθε αξιόλογο άτομο που διοικεί τον κόσμο σήμερα, από την πολιτική μέχρι τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία, έφτασε εκεί μέσω του Τεκτονισμού. Και το βίντεό του διάρκειας 5 και πλέον ωρών δημιουργήθηκε για να σας πείσει ότι αυτό είναι αλήθεια, από τη σκοπιά του εσωτερικού, και για να προειδοποιήσει για το τι έρχεται σύντομα: την εφαρμογή της Luciferian New World Order, η οποία περιλαμβάνει σημαντική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Μου πήρε μερικές μέρες για να παρακολουθήσω ολόκληρο το 5ωρο, και όταν τελείωσα νωρίτερα σήμερα, είπα στον φίλο μου που μου πρότεινε το βίντεο: «Η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ η ίδια αφού το δω. Δεν θα κοιμηθώ απόψε μέχρι να το δημοσιεύσω (στο Health Impact News )».

Ενώ έχω μάθει πολλά από αυτά που υπάρχουν σε αυτήν την παρουσίαση με τα χρόνια, υπήρχαν πολλά περισσότερα που δεν ήξερα και έμαθα από αυτό το βίντεο. 




Οδηγίες για να το δείτε με ελληνικούς υπότιτλους

Ανέβηκε επίσης στο κανάλι  στο Rumble

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.