Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Τέλος ο υποχρεωτικός ε@@@λιασμός υγειονομικών σε όλες τις ΗΠΑ-όπου υφίσταται με δικαστική απόφαση.. Παράνομος ο Biden!!!!


Ο Ομοσπονδιακός δικαστής μπλοκάρει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 για υγειονομικούς σε όλες τις Η.Π.Α. σύμφωνα με το Reuters

30 Νοεμβρίου Ένας Aμερικανός δικαστής μπλόκαρε 30 Νοεμβρίου την Τρίτη τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19 της κυβέρνησης Μπάιντεν για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και εφάρμοσε την απόφαση σε εθνικό επίπεδο όπου η εντολή εξακολουθούσε να ισχύει, σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Την ίδια ώρα που στις ΗΠΑ βγαίνει παράνομος ως και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών στην Ελλάδα νομοθετούν κάτι που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19 με βάση ηλικιακά κριτήρια.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.