Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ. ΟΥΤΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ.. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.. διαδώστε το..


Συγκινητικές και γεμάτες ελπίδα οι συγκεντρώσεις που έλαβαν χώρα χτες σε πολλές απο τις πόλεις μας. Γεμάτες ελπίδα γιατί είδαμε ανθρώπους που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ, να αντιστέκονται σε αυτό που ονομάζουμε νέα τάξη πραγμάτων, στην σκλαβιά. Όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, απο τη μία όλο αυτό το κακό που εξαπέλυσαν σε όλο τον πλανήτη και ειδικά στη χώρα μας, χωρίς να το θέλουν, βοήθησαν στο να καταλάβει ο κόσμος τι ήταν αυτά που άκουγαν απο πολλούς, που τα ΜΜΕ τους ονόμαζαν γραφικούς, σκοταδιστές και τρελούς, όπως τώρα κάθε νοήμον άνθρωπο που επιθυμεί να ζει ελεύθερος, τον ονομάζουν αρνητή, τζαμπατζή, ηλίθιο, παράτυπο, επικίνδυνο κτλ. 

Σε αυτή τη φάση της ζωής μας, ζούμε μια πρόβα τζενεράλε της ηλεκτρονικής σκλαβιάς. Μπορείς καλύτερα να καταλάβεις κάποια πράγματα όταν τα βιώνεις. Έτσι κι εμείς σκεφτήκαμε πως τώρα είναι η καλύτερη ώρα για ενημέρωση ξανά. 

Ευχόμαστε όλο αυτό να κρατηθεί, να μη λυγίσει κανείς μας και πάντα να θυμόμαστε, με αυτά που περάσαμε και περνάμε  τι σημαίνει όταν το σύστημα μας λέει ότι νοιάζεται για την υγεία μας κι  ότι θέλει να μας διευκολύνει τη ζωή..

Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια αφύπνισης. Εσείς ενημερωθείτε για να μάθετε τι είναι πραγματικά η ηλεκτρονική ταυτότητα και βοηθήστε με την διάδοση.

Μην υιοθετείτε, συμπεράσματα και απόψεις  άλλων, μην παίρνετε αποφάσεις πριν ψάξετε καλά για να πράξετε, μην υπογράφετε τίποτα χωρίς να ψάξετε  σε τι σας ζητάνε να υπογράψετε. 

Μην επικεντρώνεστε και μην φανατίζεστε με πρόσωπα και καταστάσεις. Μην ψάχνετε σωτήρες. Αν δε κουνηθούμε από μόνοι μας, κανείς δε θα κουνηθεί για εμάς. Στα παλιά τα χρόνια, οι Έλληνες έπαιρναν την ευθύνη, δεν περίμεναν κανέναν να πάει μπροστά για να ακολουθήσει. Γι' αυτό είχαν θάρρος και απελευθέρωσαν την Ελλάδα μας.

Κάποτε οι Έλληνες ήταν αναζητητές τη Αλήθειας. Έκαναν κόπους και μελέτες μέχρι να την βρουν. Πλέον τα θέλουν όλα έτοιμα, γιατί έτσι τους εκπαίδευσε εδώ και χρόνια το σύστημα. Ήρθε η ώρα να βρούμε τους εαυτούς μας.. 

Εκτυπώστε το και μοιράστε το παντού. Ενημερωθείτε. Δείτε στα πλαϊνά του blog μας βίντεο κ ενημερώσεις. Ψάξτε και σε άλλες σχετικές σελίδες να ενημερωθείτε για το τι πραγματικά είναι η ηλεκτρονική ταυτότητα. Ψάξτε για οτιδήποτε.

Το φυλλάδιο:


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Τ... by Νικηταράς Σταματελόπουλος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.