Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε τι είπε ο Dr. Sucharit Bhakdi στο διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο για τον κορωνοϊό. Όλο το απόσπασμα εδώ. (Βίντεο)

Ο Sucharit Bhakdi γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον, DC και σπούδασε σε σχολεία στην Ελβετία, την Αίγυπτο και την Ταϊλάνδη. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Βόννης στη Γερμανία, όπου έλαβε το MD του το 1970. Ήταν μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Ινστιτούτο Ανοσοβιολογίας και Επιγενετικής Max Planck στο Φράιμπουργκ από το 1972 έως το 1976, και στο The Protein Laboratory στην Κοπεγχάγη από 1976 έως 1977. Έγινε μέλος του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Giessen το 1977 και διορίστηκε αναπληρωτής καθηγητής το 1982. Ορίστηκε πρόεδρος της Ιατρικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μάιντς το 1990, όπου παρέμεινε μέχρι την αποχώρησή του το 2012. Δρ. Ο Bhakdi έχει δημοσιεύσει πάνω από τριακόσια άρθρα στους τομείς της ανοσολογίας, της βακτηριολογίας, της ιολογίας και της παρασιτολογίας, για τα οποία έχει λάβει πολλά βραβεία και το Τάγμα της Αξίας της Ρηνανίας-Παλατινάτου.

Aπόσπασμα από τον ταϊλανδό Γιατρό Dr. Sucharit Bhakdi Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ


Δείτε εδώ ολόκληρα τα βίντεο του διεθνές διεπιστημονικού συνεδρίου 19,20/9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.