Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Ξανά φωτιά στη Μόρια. Μόλις σκοτείνιασε, φωτιά ξέσπασε στο τμήμα του καταυλισμού που δεν είχε καεί


Και ξαφνικά δυο μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στις 7,30 το απόγευμα, στα τμήματα του καταυλισμού του ΚΥΤ της Μόριας που δε είχαν καεί σήμερα τα χαράματα.





Πρόσφυγες και μετανάστες με τα υπάρχοντα τους εγκαταλείπουν αυτή τη στιγμή τις σκηνές τους και βγαίνουν στο δρόμο προστιθέμενοι στις χιλιάδες των άστεγων που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου Μυτιλήνης – Παναγιούδας, ή στην είσοδο της πόλης στον καρά Τεπέ που φρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.



Δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο της φωτιάς. Ας σημειωθεί ότι ο Υπουργός μετανάστευσης και ασύλου που θέλησε να πάει στη Μόρια μέσω του χωριού, δέχθηκε επίθεση από συγκεντρωμένους κατοίκους με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην πόλη.

 

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.