Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Φημισμένος επιδημιολόγος Sucharit Bhakdi: Δεν μετανιώνω που μίλησα, ήταν καθήκον μου. Ο ίδιος ο ΠΟΥ ειχε πει οτι το lockdown δεν είναι απαραίτητο. Η επιδημία ήδη τελείωνε όταν ήρθε το lockdown. Τα ανθρώπινα δικαιώματα θα εξαφανιστούν αν δεν υπάρξει αντίδραση τώρα Βίντεο. Όσο προλαβαίνετε, γιατί σίγουρα θα το κατεβάσουν κι αυτό.

Φημισμένος επιδημιολόγος Sucharit Bhakdi: Δεν μετανιώνω που μίλησα, ήταν καθήκον μου. Ο ίδιος ο ΠΟΥ ειχε πει οτι το lockdown δεν είναι απαραίτητο. Η επιδημία ήδη τελείωνε όταν ήρθε το lockdown.Τα ανθρώπινα δικαιώματα θα εξαφανιστούν αν δεν υπάρξει αντίδραση τώρα Βίντεο. Όσο προλαβαίνετε, γιατί σίγουρα θα το κατεβάσουν κι αυτό.

Αυτή η κρίση προκλήθηκε αποκλειστικά από τους πολιτικούς. Δεν είναι πραγματική κρίση. Οπότε η κρίση θα τελειώσει όποτε το καθορίσουν οι πολιτικοί. Δεν έχει να κάνει με τον ιό. Αυτή η κρίση δεν υπήρξε ποτέ. Επιδημία δεν υπήρξε ποτέ. Κι αν ρωτήσουμε πότε φεύγει ένα φάντασμα, θα σας απαντήσω: Ποτέ, εκτός κι αν το διώξουμε εμείς οι ίδιοι.

Ο καθηγητής Puschel ήταν ο μόνος που έκανε  νεκροτομές παρ όλο που η η σύσταση της κυβέρνησης ήταν οτι οι ασθενείς με covid19 να μπαίνουν αμέσως σε φέρετρο και να καίγονται. Ο καθηγητής είπε ξεκάθαρα ότι απο 100 νεκρούς που έκανε νεκροτομή είχαν όλοι βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Οι περισσότεροι είχαν πνευμονικές εμβολές. Δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι σημαίνει αυτό. Του έλειπε η κίνηση. Όταν οι ηλικιωμένοι δεν κινούνται και μένουν στο σπίτι παθαίνουν θρομβώσεις. Όταν δεν κινείσαι παθαίνεις θρόμβωση στα πόδια, αυτή πάει στους πνεύμονες και μετά πεθαίνεις. Κι αν μολυνθείς από κωροναιό πεθαίνεις ακόμα πιο σύντομα.

Όταν βλέπω ανθρώπους στη χώρα μου μέσα σε 8 εβδομάδες να πείθονται  για πράγματα που δεν είναι αληθή και δεν έχουν καμία βάση , αυτό είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ανησυχητικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.