Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ιταλός πολιτικός ζητά τη σύλληψη του Μπιλ Γκέιτς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αποκαλύτει την ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς για τα σχέδια τσιπαρίσματος της Ινδίας και της Αφρικής

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη μιας αναφοράς των μυστικών υπηρεσιών ότι ο Μπιλ Γκέιτς προσέφερε δωροδοκία 10 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα πρόγραμμα αναγκαστικού εμβολιασμού Coronavirus στη Νιγηρία, τώρα ένας Ιταλός πολιτικός ζήτησε τη σύλληψη του Μπιλ Γκέιτς στο ιταλικό κοινοβούλιο. Η Σάρα Κουνιάλ, μέλος του Κοινοβουλίου για τη Ρώμη, καταδίκασε τον Μπιλ Γκέιτς ως «εγκληματία εμβολίων» και προέτρεψε τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Εκθέτει επίσης την ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς στην Ινδία και την Αφρική, μαζί με τα σχέδια για να τσιπάρει τους ανθρώπους μέσω του προγράμματος ψηφιακής αναγνώρισης ID2020.



Όπως αναφέρθηκε από την GreatGameIndia , το 2015 οι Ιταλοί που αποκάλυψαν μυστικά κινεζικά βιολογικά πειράματα με τον Κοροναϊό . Το βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του 2015, έδειξε πώς οι Κινέζοι επιστήμονες έκαναν βιολογικά πειράματα σε έναν ιό συνδεδεμένο με το SARS που πιστεύεται ότι ήταν Coronavirus, προερχόμενο από νυχτερίδες και ποντίκια, ρωτώντας αν άξιζε το ρίσκο για να μπορέσουν να τροποποιήσουν τον ιό για να είναι συμβατός με ανθρώπινους οργανισμούς.



Σε μια εξαιρετική ομιλία επτά λεπτών με πολύ χειροκροτήματα, η Sara Cunial, η βουλευτής της Ρώμης είπε ότι η Ιταλία είχε υποβληθεί σε «Ιερή Εξέταση ψευδών επιστημών».

Επικρίνει γενικά το περιττό lockdown που επιβλήθηκε στους Ιταλούς για χάρη μιας παγκόσμιας ατζέντας. Προέτρεψε τους συναδέλφους πολιτικούς ηγέτες να σταματήσουν οποιαδήποτε σχέδια αναγκάσουν τους πολίτες να παραδοθούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 και στα χέρια της διεφθαρμένης ελίτ - την οποία αναγνώρισε ως το Σκοτεινό Κράτος .

Ακολουθεί η πλήρης ομιλίας που δόθηκε στο ιταλικό κοινοβούλιο από τη Sara Cunial, μέλος του Κοινοβουλίου της Ρώμης.


Ο Χομπες είπε ότι η απόλυτη δύναμη δεν έρχεται από αντίσταση με τις ανώτερες δυνάμεις αλλά από την επιλογή των ίδιων των πολιτών που νιώθουν πιο προστατευμένοι με το να δώσουν την ίδια τους την ελευθερία και να την δώσουν για να την διαχειρίζεται κάποιος τρίτος. Έπειτα, θολώνει το μυαλό με διεφθαρμένα ΜΜΕ που προωθούν το Amuchina (μια μάρκα απολυμαντικού που προωθούν τα ΜΜΕ) και το NLP, με λέξεις όπως «καθεστώς», «επιτρέπω» και «σας δίνω την άδεια», στο σημείο που επηρεάζουν τα συναισθήματα μας και την συνείδησή μας


Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, η Φάση 2 δεν είναι τίποτα άλλο από καταδίωξη / συνέχεια της Φάσης 1 - μόλις αλλάξατε το όνομα, όπως κάνατε με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM). Έχουμε καταλάβει ότι οι άνθρωποι, σίγουρα, δεν πεθαίνουν μόνο με τον ιό. Έτσι, θα επιτρέπεται στους ανθρώπους να πεθαίνουν και να υποφέρουν, χάρη σε εσάς και τους νόμους σας, για τη δυστυχία και τη φτώχεια. Και, όπως και στα «καλύτερα» καθεστώτα, η ευθύνη θα πέσει μόνο στους πολίτες. Αφαιρείτε την ελευθερία μας και λέτε ότι την αναζητήσαμε. Divide et Impera (Διαίρεση και κανόνας).



Είναι τα παιδιά μας που θα χάσουν περισσότερα, που «βιάζονται οι ψυχές», με τη βοήθεια του λεγόμενου «εγγυητή των δικαιωμάτων τους» και του CISMAI (Ιταλικός συντονισμός υπηρεσιών κατά της κακοποίησης παιδιών). Με αυτόν τον τρόπο, το δικαίωμα στο σχολείο θα παραχωρηθεί μόνο με ένα βραχιόλι για να τους συνηθίσει στη δοκιμασία, να τους συνηθίσει στη δουλεία - ακούσια μεταχείριση και στην εικονική καθυστέρηση. Όλα αυτά σε αντάλλαγμα για ένα σκούτερ και ένα tablet. Όλοι για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες ενός οικονομικού καπιταλισμού, του οποίου η κινητήρια δύναμη είναι η σύγκρουση συμφερόντων, η σύγκρουση που εκπροσωπείται καλά από τον ΠΟΥ, του οποίου ο κύριος χρηματοδότης είναι ο γνωστός «φιλάνθρωπος και σωτήρας του κόσμου» Μπιλ Γκέιτς.




Το ξέρουμε όλοι τώρα. Ο Μπιλ Γκέιτς, ήδη το 2018, προέβλεψε πανδημία, που προσομοιώθηκε τον Οκτώβριο του 2019 στο "Event 201", μαζί με τον Νταβός (Ελβετία). Για δεκαετίες, ο Γκέιτς ασχολείται με την πολιτική του πληθυσμού και τα σχέδια δικτατορικού ελέγχου για την παγκόσμια πολιτική, με στόχο την απόκτηση της υπεροχής στη γεωργία, την τεχνολογία και την ενέργεια.



Ο Γκέιτς είπε, παραθέτω ακριβώς από την ομιλία του:

«Εάν κάνουμε καλή δουλειά στα εμβόλια, την υγεία και την αναπαραγωγή, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10-15%. Μόνο μια γενοκτονία μπορεί να σώσει τον κόσμο ».

Με τα εμβόλια του, ο Γκέιτς κατάφερε να αποστειρώσει εκατομμύρια γυναίκες στην Αφρική. Ο Γκέιτς προκάλεσε επιδημία πολιομυελίτιδας που παρέλυσε 500.000 παιδιά στην Ινδία και ακόμα σήμερα με το DTP, ο Γκέιτς προκαλεί περισσότερους θανάτους από την ίδια την ασθένεια. Και το ίδιο κάνει με τους ΓΤΟ που σχεδίασε η Monsanto και «δωρίστηκε γενναιόδωρα» σε άπορους πληθυσμούς. Όλα αυτά ενώ ήδη σκέφτεται να διανείμει το κβαντικό τατουάζ για αναγνώριση εμβολιασμού και εμβόλια mRNA ως εργαλεία για τον επαναπρογραμματισμό του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Επιπλέον, η Gates συνεργάζεται επίσης με πολλές πολυεθνικές που διαθέτουν 5G εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ.



Σε αυτό το τραπέζι υπάρχει ολόκληρη η Deep State με ιταλική σάλτσα: Η Sanofi, μαζί με τον GlaxoSmithKline είναι φίλοι των Ranieri Guerra, Ricciardi και του γνωστού ιολόγου που πληρώνουμε 2000 ευρώ κάθε 10 λεπτά για τις παρουσιάσεις στο Rai (ιταλική πολιτεία Τηλεόραση. Μιλά πιθανότατα για τον Burioni). Η Sanofi και η GlaxoSmithKline υπογράφουν συμφωνίες με ιατρικές εταιρείες για να καθοδηγήσουν μελλοντικούς γιατρούς, κοροιδευοντας με την αυτονομία τους στην δικαιοσύνη και τον όρκο τους.

Hi-Tech πολυεθνικές, όπως η Roman Engineering που είναι φίλος του ευγενικού Mantoan, ή Bending Spoons, του Pisano, που είναι εκεί για τον έλεγχο και τη διαχείριση των δεδομένων προσωπικής υγείας μας σε συμφωνία με το Ευρωπαϊκό Agenda ID2020 της ηλεκτρονικής αναγνώρισης, το οποίο στοχεύει στη χρήση μαζικου εμβολιασμου για να αποκτήσουμε μια ψηφιακή πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας. Πρόκειται για συνέχεια της μεταφοράς δεδομένων που ξεκίνησε η Renzi στην IBM. Ο Renzi, το 2016, έδωσε ένα συν 30% στο Gates Global Fund.



Στον πίνακα Deep State υπάρχουν οι άνθρωποι του Aspen, όπως ο Saxon Colao, ο οποίος με τις 4 σελίδες αναφορές του, πληρώθηκε 800 ευρώ / ώρα, χωρίς επιστημονική κριτική, υπαγορεύει την πολιτική του ως στρατηγός του Bilderberg όπως είναι, μένει μακριά από το πεδίο της μάχης. Η λίστα είναι μεγάλη. Πολύ μεγάλη. Στη λίστα υπάρχει επίσης Mediatronic, από τον Arcuri και πολλά άλλα.

Η ιταλική συνεισφορά στο International Alliance Against Coronavirus θα ανέλθει σε 140 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων 120 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν στην GAVI Alliance, το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα από το Gates Foundation. Αποτελούν μόνο ένα μέρος του 7,4 δισεκατομμυρίων ευρώ από την ΕΕ για την εξεύρεση εμβολίου κατά του Coronavirus - εμβόλια τα οποία θα χρησιμοποιηθούν όπως είπα προηγουμένως.


Χωρίς χρήματα, φυσικά για την οροθεραπεία, η οποία έχει την παράλληλη επίδραση του να είναι εξαιρετικά φθηνή. Δεν υπάρχουν χρήματα για πρόληψη, μια πραγματική πρόληψη, η οποία περιλαμβάνει τον τρόπο ζωής μας, το φαγητό μας και τη σχέση μας με το περιβάλλον.



Ο πραγματικός στόχος όλων αυτών είναι ο απόλυτος έλεγχος. Απόλυτη κυριαρχία των ανθρώπων, μεταμορφωμένους σε ινδικά χοιρίδια και σκλάβους, παραβιάζοντας την κυριαρχία και την ελεύθερη βούληση. Όλα αυτά χάρη στα κόλπα που μεταφράζονται ως πολιτικοί συμβιβασμοί. Ενώ καταπατάτε τον νόμο της Νυρεμβέργης με ακούσια μεταχείριση, πρόστιμα και απέλαση, αναγνώριση προσώπου και εκφοβισμό, υποστηριζόμενο από δογματικό επιστήμονα - προστατεύεται από τον «Πολυπροέδρου» της Δημοκρατίας που είναι πραγματική πολιτιστική επιδημία αυτής της χώρας.

Εμείς, με τους ανθρώπους, θα πολλαπλασιάσουμε τις φωτιές αντίστασης που δεν θα μπορείτε να μας καταπιέζετε.


Σας ζητώ, Πρόεδρε, να είστε εκπρόσωπος και να δώσετε μια συμβουλή στον Πρόεδρό μας Conte: Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε Conte, την επόμενη φορά που θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από τον φιλανθρωπικό Bill Gates, το προωθείτε απευθείας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Εάν δεν το κάνετε αυτό, πείτε μας πώς θα πρέπει να σας ορίσουμε, τον «φίλο δικηγόρο» που λαμβάνει εντολές από έναν εγκληματία.

Ευχαριστώ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.