Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Άνθισαν τα κρίνα στον Επιτάφιο των Ν.Μουδανιών 15 μέρες από την Μ.Παρασκευή 3/5/20

Άνθισαν τα κρίνα στον Επιτάφιο των Ν. Μουδανιών 15 ημέρες από την Μ. Παρασκευή. Ενώ τα υπόλοιπα άνθη του Επιταφίου έχουν μαραθεί.., τα κρίνα άνθισαν! Μάρτυρας ενός θαύματος έγινε σήμερα ο Πάτερ Αθανάσιος στην ενορία των Νέων Μουδανιών, καθώς ανοίγοντας την Εκκλησία για την Κυριακάτικη Λειτουργία αντίκρισε τα ανθισμένα κρίνα, ανάμεσα στα υπόλοιπα μαραμένα
άνθη του Επιταφίου, 15 ημέρες μετά την Μ. Παρασκευή. Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο θέαμα, που παρά το γεγονός πως οι Λειτουργίες, προς το παρόν, γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, η εικόνα των ανθισμένων κρίνων υποδηλώνει πως πίστη πρέπει να παραμείνει ακλόνητη και οι Εκκλησίες ανυπομονούν να γεμίσουν από πιστούς. Οι εικόνες είναι σημερινές από τον Επιτάφιο των Νέων Μουδανιών και ήδη κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Το βίντεο με το θαυμαστό αυτό γεγονός ανέβηκε από τον κ. Akis Mpempetoulis στον προσωπικό του λογαριασμό στο
Facebook. https://www.facebook.com/akis.mpempetoulis.7/videos/851103452058332/

Παρακάτω ακολουθεί το κείμενου του ιδίου: «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΝΩ ΟΛΟΣ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΡΑΘΕΙ ΤΑ ΑΝΘΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΙΣΕΙ ΤΑ ΚΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!!!!ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟ!!!!ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ!!!!…….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.