Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Τηνου κατά των ανεμογεννητριών

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Νήσου Τήνου συντάσσεται με το σύνολο των φορέων, των κατοίκων και των φίλων της Τήνου στον αγώνα ενάντια στον βιασμό του φυσικού τοπίου του νησιού, την ανεπανόρθωτη αλλοίωση του περιβάλλοντος και την μετατροπή του σε ένα τεράστιο βιομηχανικό εργοτάξιο από την δημιουργία Αιολικών Πάρκων.

Ζητάμε την αναστολή όλων των εργασιών εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί και την εκπόνηση Ειδικού Χωροταξικού Σχεδίου που θα σέβεται το μέγεθος, τη φύση και την μακραίωνη παράδοση του νησιού μας, τον περιβαλλοντικό, φυσικό και ζωικό, χαρακτήρα του, και τέλος τη θέληση των κατοίκων του για την προστασία του χώρου που έχουν επιλέξει να ζήσουν με ποιότητα ζωής με τις οικογένειές τους.


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.