Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Συμμετοχή – Κάλεσμα στη Γενική Απεργία της Τήνου

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου προέβη σε έκτακτη συνεδρίαση (Πράξη 218η) σήμερα Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020.

Η έκτακτη συνεδρίαση του Συλλόγου καλέστηκε μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 20/01/20 και ώρα 12:00 με κατεπείγον θέμα τις εξελίξεις για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στη θέση ‘’Πράσσα’’ του Δήμου Τήνου και την απόφασή του η Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 να είναι ημέρα γενικής απεργίας για το νησί μας ως μέσο διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.




Το μοναδικό θέμα που απασχόλησε την έκτακτη συνεδρίαση του Συλλόγου μας ήταν η συμμετοχή στη γενική απεργία της Τετάρτης 22/01/2020. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα :
  • να συμμετέχει στη γενική απεργία της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2020 και
  • να ενημερώσει τα μέλη του και μη μέσω έντυπου υλικού, email και ανάρτησης στα διαδικτυακά Μ.Μ.Ε.

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου καλεί όλα τα μέλη του και μη να συμμετέχουν στη

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020


ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών με συνέπεια την ισοπεδωτική καταστροφή του φυσικού κάλλους και της οικονομίας της Τήνου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.