Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

"Γιατι πρέπει εμείς να σιωπήσουμε; Υπάρχει μια νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να φιμώσει και να φοβήσει τους ανθρώπους να λένε την αλήθεια όπως μας την αποκάλυψε ο Χριστός και σας λέω δεν θα φοβηθώ". Ο Μητροπολίτης Μόρφου μιλάει για όλα και δεν φοβάται να πει την αλήθεια. Δείτε την συνέντευξη.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση ομιλίας του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, ο Μόρφου  μιλά στον Παναγιώτη Δημόπουλο και τη Cyprus Times.


Θεωρεί στοχευμένη την επίθεση που δέχθηκε και μιλά για χειραγώγηση των ΜΜΕ και για «χτυπήματα» 40 ημερών από μέρους των δημοσιογράφων που απομόνωσαν με τη μέθοδο της «ψαλίδας» μέρος της ομιλίας του. Ο ίδιος μιλά για την κληρονομικότητα των επιθυμιών και το επίκτητο, κάνει λόγο για τη δυσοσμία του πάθους και υποστηρίζει πως και η κρεβατοκάμαρα αφορά τον Θεό όπως τον αφορά και η κουζίνα.

Κάνει λόγο για μια νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να φιμώσει τον λόγο του Θεού παραθέτοντας ως παράδειγμα το youtube που «κατεβάζει» ολόκληρες σελίδες με χριστιανικό περιεχόμενο επικαλούμενο τη ρητορική μίσους, ενώ την ίδια ώρα όποιος θέλει εκφράζεται ελεύθερα εναντίον Αγίων και της εκκλησίας και το διαδίκτυο είναι γεμάτο με πορνό βίντεο...



Μετάνιωσε για ότι άλλο είσαι και αν δε θες μη μετανιώνεις για την ομοφυλοφιλία.
Τσακώθηκα με τον Χριστό όταν σκοτώθηκε ο αδερφός μου.. Ήθελα συγκεκριμένη απάντηση κι όχι γενικολογίες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.