Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

"ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" έγραψαν "δημοκράτες" βεβηλώνοντας τον προαύλιο χώρο της Αγιάς Μαρίνας στην Ηλιούπολη όπου και τελέστηκε μνημόσυνο για τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Μεταξύ άλλων και στο σύνθημα "ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" που είχαν γράψει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" της πόλης μας στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως τα ξημερώματα μίλησε στο κήρυγμά του ο παπα Γιάννης πριν λίγο κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.


"ΦΑΣΙΣΤΕΣ" αποκαλούνται λοιπόν οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ αφού αγαπούν και τιμούν την ΠΑΤΡΙΔΑ, την ΣΗΜΑΙΑ, την ΕΛΛΑΔΑ και αντιδρούν σε αυτά που θέλει να επιβάλλει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.


"ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΙ" αποκαλούνται οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ αφού προσφέρουν το όπιο του ΧΡΙΣΤΟΥ, της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και της ΠΙΣΤΗΣ.





Αναμένουμε την στάση και την αντίδραση των δημοτικών παρατάξεων - συνδυασμών της Ηλιούπολης για το θέμα.


Πηγή



   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.