Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Εθνική πρωτοπορία του Δήμου Πύργου. Ομόφωνο ψήφισμα για τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα!

Μετά από πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου Χάρη Μιχαλακόπουλου και συμβολή στην τελική διατύπωση του κειμένου, πολλών Δημοτικών Συμβούλων, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύργου (Ηλεία) εξέδωσε, σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 25-10-2019), ψήφισμα για τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Το ψήφισμα εκδόθηκε ομόφωνα, απόντος του Δημοτικού Συμβούλου της Χρυσής Αυγής και με τον εκπρόσωπο του ΚΚε να βρίσκεται εκτός αιθούσης την ώρα της ψηφοφορίας.


Ως προς το περιεχόμενο του ψηφίσματος, διακρίνονται δύο σκέλη. Στο πρώτο μέρος αποδίδεται τιμή στον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα και στο δεύτερο αποδίδονται ευθύνες στην Αλβανική κυβέρνηση γιατί δεν προχώρησε σε διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Έλληνα Βορειοηπειρώτη.

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Πύργου περνά στην ιστορία ως ο πρώτος Δήμος που εξέδωσε τέτοιου περιεχομένου ψήφισμα και όπως αναμένεται, το παράδειγμά του θα το ακολουθήσουν και άλλοι.


Σε επόμενη ανάρτηση θα δημοσιεύσουμε το πλήρες περιεχόμενο του ψηφίσματος και, τιμητικά, τα ονόματα των Δημοτικών Συμβούλων που τίμησαν την εντολή εκλογής των και υπερψήφισαν την σχετική πρόταση.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.