Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ο Ζάεφ τελείωσε τις «Πρέσπες» – Πανηγυρίζει σε ανακοίνωσή του για τον «μακεδονικό» αγώνα – Ξεφτίλισε την Αθήνα

Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια



Ξεφτιλίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα ο Ζ. Ζάεφ. Οι πολιτικοί φίλοι του Σκοπιανού Πρωθυπουργού στην Ελλάδα τι έχουν να πουν για τις ακόλουθες δηλώσεις;


Τι έχει να πει ο Κ. Μητσοτάκης που χθες δήλωσε πως… δεν θα προσβάλλει το εθνόσημο στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών;




Πρέπει να καταλάβουμε, πως οι Σκοπιανοί μας έπαιξαν μπάλα για το πούμε έτσι λαϊκά. Τους εκχωρήσαμε το όνομα για να μπουν στο ΝΑΤΟ, αλλά ευτυχώς οι Γάλλοι τους μπλοκάρουν στην είσοδό τους στην ΕΕ.

Σήμερα τα Σκόπια έχουν σημαντική εορτή. Στις 23 του Οκτώβρη γιορτάζουν την λεγόμενη Ημέρα του «Μακεδονικού»Επαναστατικού Αγώνα!



Ο Ζάεφ έστειλε μήνυμα, πανηγυρικό μάλιστα, όπου όπως θα διαβάσετε, ομιλεί παντού για την… Μακεδονία, το Βόρεια πάει, πέταξε!

«Σήμερα λατρεύουμε και τιμούμε τους γενναίους ακτιβιστές του Μακεδονικού Επαναστατικού Αγώνα και είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε την μοναδική μακεδονική ταυτότητα. Μαθαίνουμε από την ιστορία – κινούμαστε έντονα και θαρραλέα προς το μέλλον», είπε ο Ζάεφ στη σημείωσή του.

Είπατε κάτι; Για τους Σκοπιανούς δεν υπάρχει Συμφωνία των Πρεσπών, δεν την τηρούν και είναι ώρα για την Αθήνα να την καταργήσει!

Ίδιες δηλώσεις είχαμε και από τον πρόεδρο του VΜRO.

ΣOK AΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΘΕΣ

«Η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι αρνητική για τη χώρα μας. Την καταψήφισα, προειδοποιώντας για το τι συνεπαγόταν η υπογραφή της. Όμως, δεν θα προσβάλλω το εθνόσημό μας, έστω και εάν άλλοι έβαλαν την υπογραφή τους. Ούτε και θα εκθέσω τη χώρα σε περιπέτειες. Χωρίς να ρισκάρουμε την αποσταθεροποίηση, θα παρακολουθούμε στενά την ανταπόκριση των γειτόνων μας στις υποχρεώσεις τους.

Και προφανώς στην επίλυση των εκκρεμοτήτων με πρώτη την προστασία των Μακεδονικών προϊόντων. Αυτό επιτάσσει σήμερα ο ρεαλιστικός πατριωτισμός», τόνισε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του, στο επίσημο δείπνο της φετινής διοργάνωσης του «Συμποσίου της Θεσσαλονίκης» με τίτλο «Governing at a time of ungovernability».

Έτσι θα τιμήσεις το εθνόσημο Κυριάκο;





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.