Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Συρία: Ο θρυλικός «Τίγρης», προσκυνά την Εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας

Ο θρυλικός Τίγρης προσκυνά την εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας.


Παρακολουθώντας από την αρχή την κρίση στην Συρία, η οποία ήταν μια επανάληψη όλων των επιθετικών ενεργειών υβριδικού πολέμου των δυτικών (κυρίως αμερικανών, άγγλων. γάλλων), σιωνιστών, και των υπολειμμάτων τους, τούρκων, σαουδαράβων, εμιράτων, κατάρ, ιορδανία, κ.λ.π, με την επωνομασία «αραβική άνοιξη», με την οποία υποτίθεται ενεργούνσε η ασήμαντη «Μουσουλμανική αδελφότητα», τρείς μορφές του συριακού αγώνα μου έκαναν ιδιαίτερη και ξεχωριστή εντύπωση.
Κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και των τριών, το ήθος, η αίσθηση καθήκοντος, οι ικανότητες, η μεγάλη αγάπη για την πατρίδα τους και τον συριακό λαό ανεξαρτήτως θρησκεύματος και κουλτούρας, η αυτοθυσία μέχρι θανάτου, η παράτολμη αποφασιστικότητα και ηρωική μαχητικότητα, η απίστευτη αντοχή σε κακουχίες, η ατελείωτη μέχρι σήμερα προσπάθεια επιβίωσης σε δολοφονικές απόπειρες.

Τα πρόσωπα αυτά είναι : ο πιθανότατα κρυπτοχριστιανός, (Αλαουΐτης) Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, γιός του μεγάλου φιλέλληνα Χαφέζ Αλ Άσαντ, ο θρυλικός Δρούζος Στρατηγός Ισάμ Ζαχρεντίν, για τον οποίο έχουμε γράψει πάρα πολλά, με κείμενα, βίντεο, φωτογραφίες, ο οποίος έπεσε τελικά μαχόμενος στα περίχωρα της στρατηγικής Deir er Zor, την οποία πρόλαβε και απελευθέρωσε μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια πλήρους αποκλεισμού από τους μισθοφόρους ισλαμιστές της ISIS, και ο «απελευθερωτής» ολόκληρης της μέχρι σήμερον Συρίας, ο Στρατηγός Suhail Hasan o επονομαζόμενος «Τίγρης».

  
Σ΄ αυτόν οφείλεται η απελευθέρωση κάθε σπιθαμής συριακής γης που έχει μέχρι σήμερα απελευθερωθεί. Δεν ηττήθηκε ποτέ και σε καμία μάχη όσο σκληρή και άν ήταν, και όσο αντίξοες και απελπιστικές συνθήκες και αν αντιμετώπισε. Πολέμησε εναντίον τούρκων, τουρκοκίνητων κανιβάλων ισλαμιστών της λεγόμενης «αντιπολίτευσης» FSA (έχουν φάει όργανα από σύριους στρατιώτες μπροστά στην κάμερα), σαουδαράβων, αμερικανών, άγγλων, γάλλων, ισραηλινών, την ISIS ή DAES, την Αλ Κάϊντα, και ένα σωρό άλλες χώρες του παλαιού ανατολικού μπλοκ με κορυφαίους σε βαναυσότητα τους τσετσένους (οι οποίοι και δολοφόνησαν τον Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο), τους νταγκεστανούς, τους σκληρότατους ουιγούρους και ένα σωρό άλλους που βρήκαν στο διάβα τους.

            Αυτόν λοιπόν, τον «Τίγρη» επισκέφτηκαν οι ελληνορθόδοξοι διοικητές των Μονάδων Εθνικής Άμυνας από τα πολύπαθα μέρη της Χάμα, την Μαχάρντα, και Σουκαλαμπίγια (Σελευκόβουλο)
Ο πιο ηλικιωμένος ο Σίμων διοικητής της Μαχάρντα έχει επιβιώσει από σφαίρα που δέχτηκε στο σβέρκο πριν μερικά χρόνια.
Δείτε στις φωτογραφίες την Τίγρη να προσκυνά βυζαντινή εικόνα της Παναγίας που του έκαναν δώρο.
https://dimpenews.com/2019/03/28/syria-the-tiger-worshiped-and-embraced-the-orthodox-icon-of-the-virgin-mary/


Σημείωση: Πάρα πολλές Εκκλησίες στην Συρία οφείλουν την σωτηρία τους στην σιΐτική οργάνωση του Λιβάνου Χεσμπολάχ, η οποία φύλασσε τις Εκκλησίες από τους κανίβαλους ισλαμοφασίστες. Αποδίδοντας τιμή χαιρετούσαν στρατιωτικά τις Εκκλησίες και της Εικόνες. (Δεν μπορώ να βρω περισσότερες από τις εκατοντάδες που έχω δει, γιατί οι λογαριασμοί των ανθρώπων που τις ανέβασαν έχουν διαγραφεί από τα «δημοκρατικά» και «μη προπαγανδιστικά» δυτικά ΜΜΕ.)








Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.