Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Ποινική έρευνα εναντίον του Μητροπολίτη Μόρφου διέταξε ο Γεν. Εισαγγελέας

Οδηγίες για την έναρξη διερεύνησης του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του πανιερώτατου Μητροπολίτη Μόρφου έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με γραπτή δήλωση του Κώστα Γαβριηλίδη, συμβούλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για Πολυπολιτισμικότητα, Αποδοχή και Σεβασμό στη Διαφορετικότητα, σύμφωνα με την οποία υπάρχει ανάγκη τροποποίησης της υφιστάμενης νομοθεσίας, ώστε η κίνηση νομικών διαδικασιών εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να δηλητηριάσει την κοινωνία κατά συγκεκριμένης ομάδας ατόμων, πάψει να εξαρτάται από ένα και μοναδικό φορέα, ήτοι τον Γενικό Εισαγγελέα, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας δηλώνει ότι «προτού προβαίνει σε παρόμοιες δηλώσεις σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα είναι καλό να γνωρίζει τις βασικές έστω πρόνοιες του Συντάγματος και να σέβεται τους Θεσμούς του».

Εν πάση περιπτώσει, αναφέρεται, «με σημερινή επιστολή του προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας ο Γενικός Εισαγγελέας έχει ήδη δώσει οδηγίες για την έναρξη διερεύνησης του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του πανιερώτατου Μητροπολίτη Μόρφου σε σχέση με ομοφυλοφίλους και συναφή θέματα».


Γιατί τους «ενοχλεί » ο Μητροπολίτης Μόρφου ;

Η εκπλήρωση των προφητειών ,η έναρξη των «σημείων » ,δεν σημαίνει μόνο δικαίωση ,για όσους δεν το έχετε καταλάβει ακόμα ..

Σημαίνει «διωγμός » των πραγματικών Χριστιανών ,στην αρχή διακριτικά και γλυκά και αργότερα φανερά ,ξεδιάντροπα και χωρίς «προσχήματα» .

Θα αρχίσουν με τις «Κεφαλές » που έχουν το θάρρος να βγουν μπροστά ,για να μας διαφωτίσουν από τον δόλο ,την υποκρισία του «δαιμονικού » συστήματος ,για την «συσκότιση » και την «δαιμονοποίηση » μας ,να πάρουμε
το μονοπάτι της αβύσσου …

Προσπαθούν ότι πιο «σιχαμερό » υπάρχει για τον άνθρωπο ,να το βαφτίσουν φυσιολογικό και να μας πουν» ρατσιστές » ,που δεν δεχόμαστε συνανθρώπους μας ,να οδηγούνται στην «πνευματική » τους καταστροφή ,εν αγνοία τους ,σκοτισμένοι , «σκοτωμένοι » ανυπεράσπιστοι .

Θα μας πουν , ρατσιστές ,οπισθοδρομικούς ,επικίνδυνους κ.α «διαστρέφοντας » τον καθρέφτη που βλέπουν τον εαυτό τους ,αφού η διαστροφή είναι το καλύτερο τους ,όπως ήδη μας λένε και βλέπετε τον πόλεμο στον Μητροπολίτη Μόρφου ,που τα λέει «έξω από τα δόντια » ,προσπαθώντας να σώσει ψυχές από τα δόντια τους .

Να οδηγήσει σε «μετάνοια » και εξομολόγηση ψυχές για την «σωτηρία » τους .

Αυτό τους «καίει » όπως τον διάβολο ο «Αγιασμός » και θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν αυτές τις ψυχές «αλυσοδεμένες» ,να τις οδηγήσουν στην άβυσσο ,στο σκοτάδι ,στην «κόλαση » που ήδη ζουν μακριά από τον Χριστό .

Αυτές οι ψυχές ,έχουν υποστεί τέτοια εσωτερική «διαστροφή » της πραγματικότητας ,που αδυνατούν να αντιληφθούν ποιος και που τους οδηγεί .

Ο πόνος είναι υπαρκτός ,έχει γίνει για αυτούς τρόπος ζωής και μάλιστα τους έχουν κάνει να πιστεύουν ότι είναι δικαίωμα τους να υποφέρουν και πρέπει να υποφέρουν .Λες και ο Θεός μας έφτιαξε για να υποφέρουμε …

Εκτός λοιπόν την ανάλυση των προφητειών ,την έλευση των σημείων που διαβάζουμε ,μήπως σιγά σιγά να αντιλαμβανόμαστε και κάτι απλό .

Ότι οι Ιεράρχες ,αυτοί που δεν «λουφάζουν » στους «θώκους » τους, αλλά τα λένε καθαρά και ξάστερα ,υπάρχουν ,προετοιμάζουν τους «πιστούς » και αυτούς που παλεύουν και πολεμάνε τον «αόρατο πόλεμο » και όχι τους «πλανημένους » γιατί αυτοί το επέλεξαν .

Μήπως πρέπει να σταθούμε δίπλα τους ,να τους στηρίξουμε και να στηριχθούμε από αυτούς ,να οργανωθούμε σιγά σιγά ,γιατί δυστυχώς δεν βλέπω σαν τον Μόρφου ,στην Ελλάδα , στα μέρη . Αυτό είναι τουλάχιστον ανησυχητικό ,κάποιον να τον υποστηρίζει ,να παίρνει ανοιχτά το μέρος του .

Είναι ένας Ιερωμένος ,μεγαλωμένος και γαλουχημένος από την Αγία μητέρα του και Πατέρες της Εκκλησίας που ήταν Άγιοι εν ζωή και Αγιοποιήθηκαν μετά την κοίμηση τους ,τελώντας Θαύματα (Άγιος Παίσιος ,Άγιος Πορφύριος Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης )

Αν αυτός ο Ιερωμένος δεν είναι άνθρωπος του Θεού ,τότε ποιος είναι ;

Θα άντεχε η Ελλάδα έναν Μόρφου ή θα πέφτανε να τον φάνε τα ντόπια παιδιά του «αντίδικου » στα ΜΜΕ ,διαμορφώνοντας κλίμα εναντίον του ,όπως ήδη κάνουν σε παγκόσμιο επίπεδο τα ΜΜΕ .
Ο διωγμός είναι και «πόλεμος » μην ξεχνάτε τα λόγια του Κυρίου …

πλανήσαι, εί δυνατόν, καί τούς εκλεκτούς.
μήπως εμείς ακόμα ,δεν αξίζουμε έναν Μόρφου ;

θα μας επιτρέψετε λοιπόν ,να παρακολουθούμε ανελλιπώς τον Μητροπολίτη Μόρφου ,είναι το δικό μας «ειδησεογραφικό πρακτορείο » μας κρατά «ξύπνιους » .

Όταν βλέπουμε ή ακούμε ειδήσεις το βράδυ ,είναι αστείο να λέμε μετά «πάω για ύπνο «
Είναι τρομακτικό όταν το αντιλαμβάνεσαι ,ήδη μας έχουν «κοιμίσει» και μπορεί να μην ξυπνήσουμε ποτέ ξανά ,πραγματικά ,έως το ΤΕΛΟΣ .

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.