Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Τρομερές καταγγελίες από ομογενειακό τηλεοπτικό κανάλι, για τον παρασκηνιακό ρόλο των ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ως διοργανωτές των Συλλαλητηρίων! (βίντεο)

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Τρομερές καταγγελίες από το τηλεοπτικό κανάλι της ομογένειας, με τον δημοσιογράφο Άγγελο Αγγελάτο και τον ομογενή Γιώργο Γιαλτουρίδη, για τους διοργανωτές των Συλλαλητηρίων από τις ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ και τον ύποπτο παρασκηνικό τους ρόλο, στους οποίους καταλογίζει τεράστιες ευθύνες.






Ο κ. Γιαλτουρίδης, θεωρεί πως το θέμα των Σκοπίων δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς οι επερχόμενες εκλογές στα ΣΚΟΠΙΑ, όπως όλα δείχνουν, θα φέρουν στην εξουσία το εθνικιστικό κόμμα της νυν αντιπολίτευσης, το οποίο πρόσκειται στην Ρωσία... οπότε θα επέλθει και η διάλυση των ΣΚΟΠΙΩΝ.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τον ρόλο των ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ, ήταν ο κ. Γιαλτουρίδης, καταγγέλλοντας ότι τα ελληνικά λόμπυ, απαρτίζονται από... ανθέλληνες που ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα ονόματα...

"Την ηγεσία των ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, απαρτίζουν πιτσαδόροι, εργολάβοι και ένας δημοσιογράφος"!!!!!!!!!!!!!!!


Ο κ. Γιαλτουρίδης, αναφέρθηκε και στον ρόλο του δημοσιογράφου και προέδρου της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ, κ. Δημήτρη Φιλιππίδη, με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, σε ότι αφορά την απαράδεκτη συνάντηση του Δ.Σ. της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ, με τον Μάθιου Νίμιτς, και ήταν όλο... γελάκια...

"Γνώριζαν πολύ καλά τα ονόματα που θα πρότεινε ο Νίμιτς", είπε ο κ. Γιαλτουρίδης.




Το σημείο όμως που ξεπερνά κάθε λογική, ήταν όχι μόνον η επιλογή του κύριου ομιλητή στο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2018, αλλά κυρίως ο παρασκηνιακός ρόλος του για το Μακεδονικό και όχι μόνον.





"Επέλεξαν τον Κρις Σπύρου, για να προωθήσει το αμερικανικό δημοκρατικό κόμμα του Ομπάμα και της Κλίντον!!!!!!!"τόνισε με έμφαση ο κ. Γιαλτουρίδης.




Στη συνέχεια, ο κ. Γιαλτουρίδης, αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ, κ. Δημήτρης Φιλιππίδης, υπέγραψε μια περίεργη επιστολή προς τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ, σε ότι αφορά στο Μακεδονικό, στην οποια γίνεται λόγος για... "ΕΘΝΗ" Σπαρτιατών, Μακεδόνων, Κρητών, Αιγαίου, Αθηνών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






"Αυτή την επιστολή, μόνον φιλοσκοπιανός θα μπορούσε να την γράψει.

Κι όμως την υπέγραψε ο κ. Φιλιππίδης", αποκάλυψε ο κ. Γιαλτουρίδης.


Αναφερόμενος δε στον κ. Φιλιππίδη, τόνισε ότι "προεκλογικά, χαρακτήριζε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ, ως ... ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ, λέγοντας πως "Καλλίτερα να συνεργαστούμε με τον διάβολο Χίλαρι Κλίντον που γνωρίζουμε, παρά με τον Τράμπ που δεν γνωρίζουμε" και τώρα, τολμά να του στέλνει τέτοιες επιστολές"!!!!!!!!!!!!!!

Στις αποκαλύψεις του κ. Γιαλτουρίδη, είναι και η προεκλογική χρηματοδότηση του Αλέξη Τσίπρα, από τον Ερντογάν με 50.000.000 ευρώ και των Σκοπιανών, με 5.000.000ευρώ!!!!!!!!

Κάλεσε δε τον κ. Φιλιππίδη και την ηγεσία των ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ να παραιτηθεί σύσσωμη, γιατί ... πήγε την Οργάνωση κατά διαόλου!!!!!!!!!!!!

"Έχετε ευθύνη για την καταστροφή που προκαλέσατε στη Μακεδονία ... είδαμε τα χάλια σας", τόνισε με έμφαση ο κ. Γιαλτουρίδης.

"Δικτατορικές πράξεις με ... δικτάτορες καραγκιόζηδες", είπε ο κ. Γιαλτουρίδης.

Τέλος, προανήγγειλε ότι νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προετοιμάζεται ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, και πρωθυπουργός ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Αναφερόμενος στην πρόταση του Γεν. Γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νίκου Μιχαλολιάκου για παραίτηση της Νέας Δημοκρατίας και του κομματός του, η οποία δεν έγινε δεκτή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έκρινε πως ήταν λάθος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να μην παραιτηθεί, γιατί στις εκλογές, θα είχε διπλάσιο ποσοστό.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο κ. Γιαλτουρίδης και για τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ και την στάση που έχει κρατήσει ψηφίζοντας υπέρ της εκχώρησης της ονομασίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "ούτε στην Τρούμπα δεν τα λένε αυτά"!!!!!!!!!!!!

Το βίντεο που ακολουθεί, είναι όντως ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Σημειωτέον ότι δημοσιογράφος της εκπομπής κ. Άγγελος Αγγελάτος δήλωσε πως, είχε προσκαλέσει τον κ. Δημήτρη Φιλιππίδη στην εκπομπή, ο οποίος όμως προφασίστηκε αυξημένο φόρτο εργασίας και δεν παρέστη.

Ακούστε το συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί και τα συμπεράσματα δικά σας.

Η προσωπική μου άποψη, αφού άκουσα την εκπομπή, είναι: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!




Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον κ. Δημήτρη Φιλιππίδη, διόρθωσα τον τίτλο της ανάρτησής μου και είμαι εν αναμονή απαντητικής επιστολής του.



Ελευθερη Γνωμη με τον Αγγελο Αγγελατο σημερα Γ.Γιαλτουριδη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
1/28/ 2019


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.