Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ...!!! Κατάληψη σε σχολεία της Δράμας για τη Μακεδονία...!! - Επτά σχολεία υπό κατάληψη στην Πέλλα για τη Μακεδονία (φωτο)

Υπό κατάληψη από το πρωί το 5ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο της Δράμας, με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού Τύπου” το σχολικό συγκρότημα του 3ου και 4ου ΓΕΛ που είχε ξεκινήσει κατάληψη από την περασμένη Πέμπτη και συνέχισε μέχρι και χθες Δευτέρα, σήμερα λειτουργεί κανονικά. Πάντως είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς αν τις επόμενες μέρες θα ενταχθούν και άλλα σχολεία στις καταλήψεις ή αν οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία.




Υπό κατάληψη τελούν σήμερα Τετάρτη επτά σχολεία στην Πέλλα με αφορμή την συζήτηση - ψήφιση σήμερα και αύριο στην βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι μαθητές έχουν αποκλείσει με κάδους τις εισόδους των σχολείων και είναι άγνωστο αν θα συνεχίσουν και αύριο τις καταλήψεις.

Τα σχολεία είναι:
1ο και 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών
1ο και 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Αριδαίας
2ο Γυμνάσιο Κρύας Βρύσης










Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.