Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Η Αστυνομία έδιωξε τους Έλληνες που έφτιαχναν τον Σταυρό - Καταστρέφουν Ορθοδόξα προσκυνητάρια στο Αιγαίο..

Οι παράνομοι μετανάστες κάνουν ότι θέλουν στα νησιά του Αιγαίου, την ώρα που Αρχές διώχνουν τους Έλληνες που θέλουν να ξαναστήσουν τον Σταυρό που γκρέμισαν ισλαμιστές στην Λέσβο.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου από νωρίς σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα τουλάχιστον 200 μετανάστες που φιλοξενούνται στο ΚΥΤ Μόριας ξεσηκώθηκαν και πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας προς τη Μυτιλήνη.


Η αστυνομική διεύθυνση Λέσβου προωθεί σχεδιασμό ώστε να στήσει μπλόκα και να μην φτάσει η πορεία στην πόλη της Μυτιλήνης, ώστε να μην απειληθούν επεισόδια.


Την ίδια ώρα αντίστοιχη πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε και ομάδα μεταναστών στην Χίο.

Και πώς να μην παίρνουν «αέρα« οι μετανάστες, όταν την ώρα που χριστιανικά σύμβολα στη Λέσβο, καταστρέφονται από φανατικούς ισλαμιστές , οι αρχές του νησιού έρχονται να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα.

Ισλαμιστές κατέστρεψαν, ως γνωστόν, τον Σταυρό, ύψους περίπου δύο μέτρων , στην ακτή Απέλη.

Όταν, όμως, οι κάτοικοι του νησιού αποπειράθηκαν να τον ξαναφτιάξουν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις Αρχές!

Παρεμβαίνοντας, η Κτηματική Υπηρεσία του νησιού, έρχεται – τώρα- να θέσει θέμα παράνομης δόμησης σε ζώνη Αιγιαλού!

«Το αρχικό έργο το οποίο και κατεστράφη από αγνώστους, ήταν εντός Αιγιαλού. Μετά την καταστροφή του, συντάχτηκε πρωτόκολλο κατεδάφισης και απομάκρυνσης υλικών, το οποίο κοινοποιήθηκε αρμοδίως», ανέφερε η κτηματική Αρχή στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR».

«Ήρθε η αστυνομία και τους έδιωξε, τους είπε θα κατασχέσω τα εργαλεία, και σηκωθήκανε τα παιδιά και φύγανε», ανέφερε κάτοικος του νησιού για τους νεαρούς που θέλησαν να επισκευάσουν τον Σταυρό.

Οι κάτοικοι του νησιού παρακολουθούν, ανήμποροι να αντιδράσουν , την καταστροφή χριστιανικών συμβόλων στο νησί τους, που τείνει να γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Πηγή κειμένου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.