Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

“Με ψεκασμούς δεν σβήνονται οι φλόγες” – Όχι κε Τσαπρούνη, ανάβουν περισσότερο!

Μετά τα πρόσφατα άρθρα της AllNewz και της Γάτας, τα οποία συσχέτιζαν τις πρόσφατες φωτιές με τις καιρικές ανωμαλίες κι ενδεχομένως την χειραγώγηση καιρού, κι έγιναν viral στο διαδίκτυο, ο Ελεύθερος Τύπος αποφάσισε δια του Διευθυντή Σύνταξης να “βάλει τα πράγματα στη θέση τους” – και… τα πρόβατα πίσω στο μαντρί…


Με την Ελλάδα ακόμα να ματώνει, καθώς ο αριθμός θυμάτων συνεχώς αυξάνεται, την απόγνωση και τον τρόμο έντονο ακόμα στους κατοίκους της πληγείσας περιοχής, δεκάδες αγνοούμενους που περιμένουν να βρεθούν, νεκροί να ταυτοποιηθούν, ευθύνες να δοθούν, μάρτυρες να λένε υπήρχε διέξοδος στο σπίτι μου αλλά δεν την είδαν, άλλοι να κλαίνε και να ρωτάνε γιατί έκλεισε η οδός Μαραθώνος κ.λ.π – μέσα από όλα αυτά τα καυτά και οδυνηρά θέματα, ο διευθυντής σύνταξης του Ε.Τ., Γιάννης Τσαπρούνης, επέλεξε να αφιερώσει το κεντρικό του άρθρο στους χημικούς αεροψεκασμούς και στην… απομυθοποίηση τους!

Τι μας λέει αυτή η παράξενη προτεραιότητα; Ότι κάποιοι καίγονται -χειρότερα κι από τα θύματα της Αττικής- να μην γίνει ακόμα μεγαλύτερη συνείδηση στους Έλληνες ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αλλά γεγονός.

Διαβάστε τι έγραψε:

Με ψεκασμούς δεν σβήνονται οι φλόγες


Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό της κοινωνίας πιστεύει ότι μας ψεκάζουν. Κάποιοι θεωρούν πως χρεοκοπήσαμε όχι γιατί υπερδανειστήκαμε, αλλά γιατί η ΕΛΣΤΑΤ έκανε λογιστικές αλχημείες.

Γράφει ο Γιάννης Τσαπρούνης*

Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι ζούμε σε μνημονιακό καθεστώς, γιατί ο -έτσι κι αλλιώς αμφιβόλου ψυχοσύνθεσης- Σόιμπλε… ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να μας… βομβαρδίσει. Τις διαδηλώσεις τις διοργανώνουν Ρώσοι. Οι Αμερικανοί ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Τις φωτιές τις βάζουν οι Τούρκοι. Τα χιόνια τα στέλνουν οι Εσκιμώοι. Τις πλημμύρες, δεν ξέρω, μπορεί κάποιοι να ξέχασαν τη βρύση ανοικτή. Πόσες φορές τα έχουμε ακούσει, ίσως και να τα έχουμε πει όλα αυτά.

ΟΛΑ δουλεύουν ρολόι εδώ. Μάλλον επειδή μας ζηλεύουν θέλουν να μας καταστρέψουν. Ναι, το κλισέ «έχουμε την ωραιότερη χώρα του κόσμου» και θέλουν να πάρουν τα φιλέτα.

ΑΣ βάλουμε το ξυπνητήρι να χτυπήσει, γιατί σε λίγο θα τα έχουμε χάσει όλα. Και ο λόγος; Ο ασύμμετρος ωχαδερφισμός σε συνδυασμό με τη βλακεία που, δυστυχώς, κυριαρχεί είναι οι πραγματικές αιτίες και όχι οι συνωμοσιολογίες.

ΠΑΜΕ και χτίζουμε παράνομα μέσα σε δάση. Στη συνέχεια νομιμοποιούμε το σπίτι. Πληρώνουμε και ΕΝΦΙΑ, άρα δεν μας ενοχλεί και το κράτος. Αντί για δρόμους φτιάχνουμε λαβύρινθους. Π.χ. στο Μάτι αν η πολεοδομία πήγαινε να γκρεμίσει φράχτες οικοπέδων για να φτιάξει κανονικούς δρόμους οι ίδιοι οι κάτοικοι θα προσέφευγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να μη χάσουν ούτε ένα μέτρο γης. Αφήνουμε και τα ξερά χόρτα να ψηλώσουν. Πιάνει φωτιά. Οι ανευθυνοϋπεύθυνοι το αντιμετωπίζουν… χαλαρά. Ο κρατικός μηχανισμός είναι ανύπαρκτος. Καμία ειδοποίηση για εκκένωση. Μετά μετράμε δεκάδες νεκρούς, κηρύσσουμε εθνικό πένθος και κάνουμε την προσευχή μας για το κακό που μας βρήκε.

ΠΑΜΕ και χτίζουμε μέσα στα ρέματα. Το κράτος κάνει σχέδια επί χάρτου για αντιπλημμυρικά έργα. Και μια παρόμοια ιστορία εξελίσσεται. Μόνο που πρωταγωνιστεί το νερό. Πάλι μετράμε θύματα. Πάλι κυλούν τα δάκρυα.

ΤΑ ίδια συμβαίνουν σχεδόν στις περισσότερες δραστηριότητες κράτους και ιδιωτών. Σπάνια τηρούνται νόμοι και κανόνες. Τα ίδια και στην οικονομία. Τα ίδια και στο Δημόσιο. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει και να μη δώσει λογαριασμό. Και αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα, πολλοί την επιλέγουν.

ΑΝΤΙ, λοιπόν, να τα ρίχνουμε όλα σε ψεκασμούς, σε μυστικές υπηρεσίες, στον ξένο παράγοντα και σε οποιαδήποτε άλλη συνωμοσιολογία πρέπει να κάνουμε κάτι απλό: κατ’ αρχάς να κάνουμε αυτοκριτική για τον… στραβό τρόπο που έχουμε δομήσει το κράτος και τη νοοτροπία της κοινωνίας μας και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε. Δεν είναι εύκολο. Το υποτιθέμενο «βόλεμα» δημιουργεί τις ασύμμετρες καταστροφές. Χρεοκοπίες, πλημμύρες, καμένες εκτάσεις, χαμένες ανθρώπινες ζωές. Στη χώρα μας δυστυχώς το μπάχαλο και το αλαλούμ είναι η κανονικότητα. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε ως μια φυσιολογικά οργανωμένη κοινωνία που τηρεί νόμους και κανόνες. Να… αυτομεταρρυθμιστούμε. Αλλιώς ας περιμένουμε την επόμενη καταστροφή!

*Ο Γιάννης Τσαπρούνης είναι διευθυντής σύνταξης του Ελεύθερου Τύπου

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου


Θα ήθελα στ’ αλήθεια να ξέρω, πόση ώρα σπατάλησε ο επαγγελματίας δημοσιογράφος, σε σχέση με εμάς τους ερασιτέχνες του είδους, για να φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα που θυμίζει τον τίτλο του Κούντερα, Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι;

Πόσο; Ένα τηλεφώνημα μήπως; Δική του η πρωτοβουλία να “διορθώσει” την πρόσφατη ζημιά παρα-πληροφόρησης, με το “πάρα” να υπονοεί εδώ περισσότερο απ’ όσο πρέπει;

Γιατί αν ήταν σωστός δημοσιογράφος, όπως ήταν οι δημοσιογράφοι το πάλαι ποτέ, θα έκανε πρώτα τη δική του έρευνα.

Και τι θα βρίσκατε, άραγε, κε Τσαπρούνη, και μόνο ψάχνοντας στο διαδίκτυο, γιατί η δικιά μας έρευνα επεκτείνεται και εκτός αυτού; Αν περιμένετε να σας βάλω εδώ τα λίνκς έρευνας άνω των 7 ετών, αυταπατάστε! Αυτό όμως που μπορώ να κάνω είναι να σας δώσω λέξεις κλειδιά και να κάνετε μετά εσείς, ως οφείλετε, το δικό σας home work:

Βάζοντας στην google τις λέξεις χημικοί αεροψεκασμοί -ακόμα καλύτερα chemtrails– θα σας βγάλει πολύ εύκολα στην Γεωμηχανική. Αν προσθέστε και νανοσωματίδια ή βαρέα μέταλλα (nanoparticles, heavy metalls) θα σας βγάλει σε άρθρα, δημοσιεύσεις, επίσημες ακροάσεις σε πολιτείες των ΗΠΑ, ακόμα και τεστ εργαστηρίων, όπου γίνεται λόγος για το μείγμα βαρέων μετάλλων που αφήνουν αυτά τα αεροπλάνα και το οποίο πολλοί αναφέρουν ότι καθιστά το περιβάλλον εξαιρετικά ΕΥΦΛΕΚΤΟ!

Επίσης μπορείτε να γκουκλάρετε δυο μαγικά ονόματα: David Keith και Ken Caldeira. Είναι οι δυο Γεωμηχανιστές που προτείνουν να ψεκαστεί το περιβάλλον με βαρέα μέταλλα, μάλιστα αναφέρεται και το αλουμίνιο, για διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Χτυπώντας στην google Geoengineering + side effects, θα σας βγάλει άρθρα επιστημόνων, που αναλύουν στα πολύ σοβαρά και όχι συνωμοσιολογικά, τις παράπλευρες επιπτώσεις που θα έχει η Γεωμηχανική στο περιβάλλον, κι αυτές είναι σε κάποιες περιοχές πλημμύρες και σε άλλες έντονη ξηρασία. Τώρα, αν με ρωτήσετε πως θα σωθεί το κλίμα καταστρέφοντας το, αδυνατώ να σας απαντήσω, ρωτήστε τους σχιζοφρενείς δολοφόνους, καλύτερα.

Αν γκουγκλάρετε πάλι War of Weathers θα θα σας βγάλει σε άρθρο των New York Times του 1976, που κάνει λόγο για την τεχνολογία Τέσλα και πως έδειχναν οι Αμερικάνοι τους Ρώσους για τα ακραία τους φαινόμενα, ενώ αν γκουγκλάρετε τη δήλωση του γερουσιαστή Lyndon B. Johnson “Όποιος ελέγχει το καιρό, ελέγχει τον κόσμο”, θα δείτε το άμεσο ενδιαφέρον των αμερικάνων για τον έλεγχο του καιρού.

Κι αφού γκουγκλάρετε πρώτα τα της Γεωμηχανικής, μετά συνεχίστε με τις λέξεις Οπλοποίηση Καιρού (Weather Warfare) δείτε κι αυτά που έχει πει ο ΟΗΕ, οι ιστορικοί αναλυτές και καθηγητές πανεπιστημίων, πρώην στρατιωτικοί, πρώην πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και… καλή επιμόρφωση! Μπορείτε βέβαια να ξεκοκαλήσετε αυτό εδώ το σάιτ και το nea.allnewz.gr και να τα βρείτε όλα αυτά, κι άλλα πολλά μαζεμένα και τεκμηριωμένα.

Θα καταλήξετε μετά στο συμπέρασμα ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί δεν είναι θεωρία αλλά πράξη, το ίδιο και ο Έλεγχος του Καιρού, και ότι η δήθεν Γεωμηχανική είναι απλά για στάχτη στα μάτια, και για να βουλώνουν στόματα αξιωματούχων.

Γιατί, κε Τσαπρούνη, αν μας γεωμηχανίζουν επί 3 και βάλε δεκαετίες, τότε γιατί το κλίμα αποτρελαίνεται;

Έχετε υποχρέωση να κάνετε έρευνα κι όχι να παπαγαλίζετε το πολιτικά ορθό αφήγημα του παγκόσμιου κατεστημένου. Και είναι ντροπή να μπερδεύετε την οδυνηρή κατάσταση των πυρκαγιών με την άλλη οδυνηρή των μνημονίων. Εν ολίγοις, φτύνετε κατάμουτρα τον αναγνώστη σας και του λέτε ΕΣΥ φταις για όλα!

Αν νομίζετε ότι θα αποκαταστήσετε τάχα την Αλήθεια, με Κοινωνική Μηχανική και γκεμπελισμούς, είσαστε βαθύτατα γελασμένος. Τα σκοτεινά αυτά έτη έχουν παρέλθει και θα χρειαστείτε ακόμα σκοτεινότερα για να σταματήσετε την πληροφόρηση και την αφύπνιση.

Αν από την άλλη ελπίζατε να είστε ο επόμενος καλεσμένος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην κενή θέση του Παπαχελά, λυπάμαι, αλλά… μόλις σας το χάλασα…



Πηγή 

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ Μ' ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΚΑΤΙΣΧΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑ''ΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΤΕΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΓΑ Σ' ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Μ' ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Μ' ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΞΕΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.