Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Αθλιότητα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας: Καιγόταν ο τόπος και τα διόδια συνέχιζαν και εισέπρατταν. Χρέωναν όσους έτρεχαν να σωθούν και δεν είχαν χρήματα

Από το μεσημέρι που η φωτιά στην Κινέτα πήρε έκταση και έφτασε στην Ολυμπία Οδό, την οποία διαπέρασε οι καταγγελίες ότι τα διόδια συνέχιζαν να λειτουργούν έδιναν και έπαιρναν.

Στο βωμό του κέρδους, οι υπεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού, αποφάσισαν να ΜΗΝ σηκώσουν τις μπάρες και να αφήσουν τον κόσμο ελεύθερα και γρήγορα να κινηθεί μακριά από τις φλόγες.Και οι άθλιοι, συνέχιζαν να εισπράττουν όταν οι φλόγες ήταν στο οδόστρωμα, έχοντας ευθύνη για τον κίνδυνο,στον οποίο εξέθεταν τους οδηγους, όπως θα δείτε στο βίντεο.
Μάλιστα σύμφωνα με νεώτερες καταγγελίες κόσμος εγκατέλειπε την Κινέτα, χωρίς να έχει χρήματα και στα διόδια αφού τους ζητούσαν το ποσό και δεν το είχαν, τον χρέωναν παίρνοντας τα στοιχεία τους


Νεώτερη ενημέρωση:

Την αναστολή είσπραξης διοδίων καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η διεύθυνση της Αττικής Οδού, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση με τη φωτιά που κατακαίει πολλές περιοχές της Αττικής.

Το μέτρο θα ισχύσει καθώς η κατάσταση που επικρατεί είναι εξαιρετικά δύσκολη και πολλοί κάτοικοι σπεύδουν στις περιοχές των πυρκαγιών, προκειμένου να βοηθήσουν συγγενείς και γνωστούς τους.
Πηγή

Υπενθυμίζεται πως μέτοχοι της Ολυμπίας Οδού είναι η VINCI CONCESSIONS S.A.S. (29,9%) , η HOCHTIEF PPP SOLUTIONS GmbH (17%), ο όμιλος J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. (19,1%), η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. (17%) και η η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (17%).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.