Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Τι λένε ξένοι και Έλληνες ακτιβιστές για τις φονικές φωτιές στην Ελλάδα: ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

Όσοι είχατε την ευλογία να μην είστε παρόντες στις πρόσφατες φονικές φωτιές, προφανώς χορτάσατε από την πληροφόρηση των ΜΜΕ -έντυπων, ηλεκτρονικών, καναλιών και ραδιόφωνο. Αξίζει όμως να ακούσετε τι λέει και η “άλλη” πλευρά, της εναλλακτικής ενημέρωσης, αυτή που κάποιοι δεν θέλουν να προβάλλεται Καταρχάς ας ξεκινήσουμε με τα περίεργα του καιρού και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων


Αυτές έκαναν λόγο για μίνι καύσωνα 48 ωρών και μετά απότομη πτώση της θερμοκρασίας με κατά τόπους βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι της Δευτέρας

Έκτακτο δελτίο καιρού – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι (πρόγνωση για 23 Ιουλίου 2018)

Δελτίο στο ΣΚΑΪ εδώ, στο 5ο λεπτό

Καλλιάνος: ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Σάκης Αρναούτογλου (χωρίς λόγια…)







Αυτό δηλαδή:



Ο Αρνιακός εκ των υστέρων σε υστερική επιστημονική ανάλυση:



Και η Καθημερινή


Πείτε μου, λοιπόν, εσείς -πού, ποιός, πότε, πώς προέβλεψε ότι θα υπάρχουν άνεμοι των 9 μποφόρ με ριπές που θα φθάνουν τα 11 μποφόρ; ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ!!!

Από την άλλη, αυτοί που δεν είναι “μετεωρολόγοι” αλλά είναι απλοί πολίτες ακτιβιστές έκαναν λόγo ότι μέσα από την θολούρα της σκόνης, μπορούσες να δεις χημικές ουρές από αυτές που αφήνουν τα αεροπλάνα, καθώς και τα περίεργα σύννεφα που αυτές στη συνέχεια σχηματίζουν. Επίσης έκαναν λόγο για αισθητή ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα, αισθητή και στο νευρικό τους σύστημα, καθώς δεν είναι λίγοι πλέον οι πολίτες που έχουν αυτή την νέα 6η αίσθηση.

Μετά λοιπόν τον μίνι καύσωνα και 1-2 σεισμούς εδώ κι εκεί, ξέσπασαν και οι φωτιές.
Τι αναφέρουν ξένοι ακτιβιστές Οι φωτιές μας έγιναν viral θέμα στα ξένα ΜΜΕ οπότε λογικό ήταν να πέσουν και στην αντίληψη των ξένων ακτιβιστών.

Τυγχάνει να είμαι μέλος μιας ομάδας στο facebook, της οποίας μάλιστα ο διαχειριστής νοσηλεύτηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο. Επέστρεψε πίσω, παρά τις συμβουλές συναγωνιστών να μείνει για ένα διάστημα ανενεργός, καθώς υποθέτουν ότι έχει στοχοποιηθεί. Η ομάδα ασχολείται με τον Καιρικό Πόλεμο σε Παγκόσμιο επίπεδο και είναι εξαιρετικά ενημερωμένη.

Όσο συζητάγαμε για το θέμα κύμα καύσωνα στις ΗΠΑ, τα γεγονότα στην Ελλάδα εξελίσσονταν με ταχύ ρυθμό. Δεν άργησαν τα μέλη να ενημερωθούν κι αμέσως ένωσαν τις τελίτσες: Οι φωτιές σας στην Ελλάδα μας θυμίζουν εκείνες που βιώσαμε στην Καλιφόρνια. Είναι τεχνητές με ακτίνες λέιζερ.

Αυτό έλεγαν τότε οι Αμερικάνοι ακτιβιστές και μάλιστα κάποιοι είχαν τραβήξει και κάτι περίεργες φωτογραφίες:



Άρχισα κι εγώ να ψάχνω πόσο βάσιμες και αληθινές μπορεί να είναι αυτές οι “θεωρίες συνωμοσίας”. Γεγονός είναι ότι πολλά απ’ όσα είδα σχετικά με τις φωτιές μου προκάλεσαν περιέργεια και πολλά ερωτηματικά. Όπως, για παράδειγμα, πόσο τυχαία είναι η ευθυγράμμιση των εστιών κοιτάζοντας τες από τον χάρτη:



Ή πως είναι δυνατόν ένα στενό ή ένα οικοπεδάκι να σταματήσει την λαίλαπα ενώ η λεωφόρος Μαραθώνος δεν το κατάφερε, ή πως γίνεται να καίγονται όλα τα αμάξια στο δρόμο και πλάι τα δεντράκια και οι θάμνοι να μην έχουν αρπάξει φωτιά:





Ωστόσο λες εντάξει, δεν ξέρεις πως όλα αυτά γίνονται και πως λειτουργεί η φυσική κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Μέχρι που ο Αμερικάνος truther σου λέει τις μαγικές λέξεις, directed energy και σου δείχνει τα βίντεο. Το νέο λοιπόν πολεμικό όπλο για το οποίο οι Αμερικάνοι είναι πολύ υπερήφανοι, αφορά σε αεροπλάνα με λέιζερ. Η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας σχεδιάζει να εγκαταστήσει και να δοκιμάσει λέιζερ μάχης σε πυροβολητές AC-130 εντός ενός έτους, έγραφε πέρσι το zerohedge.com. Δηλαδή, φέτος.



Μάλιστα το ρημάδι έχει τόση ακρίβεια που μπορεί και να σου ανοίξει μια ωραία απόλυτη καλά στοχευμένη και συγκεκριμένη τομή όπου θέλει, από ψηλά – βίντεο του 2009:

Το breakingdefense.com έγραφε το 2015 ότι τα Laser Fighters θα είναι έτοιμα μέχρι το 2022. Μέχρι… τώρα έχουμε 2018.

Υπόψη ότι τα Lockheed AC-130 είναι της εταιρείας Lockheed Martin της οποίας η Ελλάδα είναι παλιά και μόνιμη πελάτης, ενώ η εταιρεία στέκεται πλέον ανοικτά πλάι στον Ντόναλντ Τραμπ, ως συγκυβερνήτης των ΗΠΑ! Το λεγόμενο Βαθύ Κράτος είναι αυτό και η εν λόγω εταιρεία μάλλον μπαίνει στην κορυφή.

Αυτή πάλι είναι η “Αθηνά”, της ίδιας εταιρείας, το λέιζερ όπλο για να καταρρίπτει άλλα αεροπλάνα κανονικά ή μη επανδρωμένα:

Ωστόσο από το Star Wars των ΗΠΑ και της εν λόγω εταιρείας δεν θα μπορούσε να λείψουν και οι δορυφόροι με λέιζερ:

Ενώ τα παλιά κανόνια του Ναβαρόνε, τώρα γίνονται… Λεϊζερόνε! Μόλις κυκλοφόρησε, πριν μια εβδομάδα:

Η ιστορία της οπλοποίησης των λέιζερς στο History Channel:

Είναι όλα συνδεδεμένα και μέρος του προγράμματος διαχείρισης πολλών τομέων μάχης της DARPA που λέγεται «Kill Webs», για το οποίο είχε αφιέρωμα η Γάτα.
Μυστήριο στη Σιβηρία Ενα περίεργο φαινόμενο προέκυψε στην Σιβηρία. Την περασμένη Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χάθηκε ο ήλιος για μερικές ώρες στο καταμεσήμερο.

Παρόλο που θα έπρεπε να έχουν φως 24 ώρες τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, οι απομακρυσμένες περιοχές Eveno-Bytantaisky, Zhigansky και Verkhozansky στη Σιβηρία, είδαν την ημέρα τους να μετατραπεί σε «πλήρες σκοτάδι» για σχεδόν τρεις ώρες, μεταξύ 11:30 και 14:00 τοπική ώρα την Παρασκευή, ενώ κατόπιν έγινε γνωστό ότι το ίδιο συνέβη και στην περιοχή Verkhoyansky,αναφέρουν οι Siberian Times.



Πολλοί απέδωσαν το φαινόμενο στις φωτιές που έχουν ξεσπάσει, αλλά οι φωτιές είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στη Σιβηρία. Από κει που εμφανίζονταν τους μήνες Απρίλη και Μάη, τώρα είναι σε καθημερινή βάση. Περιέχουν τεράστια αποθέματα άνθρακα αποθηκευμένα σε δέντρα και χώμα και όταν καίγονται, στέλνουν τον άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Αυτό δημιουργεί έναν επικίνδυνο κύκλο πιο έντονων πυρκαγιών και συνεχώς αυξανόμενων θερμοκρασιών, αναφέρει η NASA και λέει ότι το φαινόμενο συμβάλλει στην Κλιματική Αλλαγή και την άνοδο της θερμοκρασίας. Και κάπως έτσι… μπορούν και πιο εύκολα να πάρουν τα πετρέλαια από τον Βορρά και να σουλατσάρουν στις παγωμένες θάλασσες χωρίς παγοθραυστικά! [Πως πουλώντας την Αλάσκα οι Ρώσοι στους Αμερικάνους επέφεραν την “κλιματική αλλαγή”].

Δείτε τις απλωμένες φωτιές εν τω μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων:





Εκεί όμως που θα σας κοπεί κυριολεκτικά η αναπνοή, είναι βλέποντας της φωτιές στην Μαδαγασκάρη, όπου κάθε χρόνο καίνε τα ξερά για νέα βοσκοτόπια, αλλά οι φωτιές ξεφεύγουν ανεξέλεγκτα και δημιουργούν άνοδο της θερμοκρασίας και κλιματική αλλαγή κλπ και η Μαδαγασκάρη πάσχει τώρα από λειψυδρία. Πάντως από λειψακτινοβολία δεν πάσχει!



Οι κάτοικοι της Σιβηρίας ωστόσο έκαναν κάποιες περίεργες παρατηρήσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα…


Κάποιοι κάτοικοι είπαν ότι ένα απότομο φως (light flash) κατεγράφη από τους δορυφόρους των Η.Π.Α., ακολουθούμενο από αύξηση του ραδιενεργού επιπέδου και ασυνήθιστη δραστηριότητα του στρατού

Οι τοπικοί αξιωματούχοι είπαν ότι δεν υπήρξε βροχή, σκόνη, καπνός ή ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας του αέρα στην περιοχή κατά τη διάρκεια του γεγονότος. Ωστόσο, ανέφεραν ότι σχεδόν όλες οι περιοχές της Αρκτικής ανέφεραν σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Το βράδυ πριν από το συμβάν οι θερμοκρασίες μειώθηκαν στους -4 ° C (24,8 ° F), σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Ο μέσος όρος Ιουλίου στην περιοχή είναι περίπου 10 ° C (50 ° F).

Κι εδώ θα σας αφήσω, αγαπητοί αναγνώστες, να χωνέψετε τις πληροφορίες και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Έγινε στην Ελλάδα κάποιο πείραμα; Ποιοι το έκαναν και για ποιο λόγο;
Υπάρχουν δυο απαντήσεις: Η εύκολη, απλή και σύντομη, και η πιο εκτενής

Η πρώτη είναι η ίδια από μια ταινία κακής ποιότητας του Χόλιγουντ, όπου κάποιοι έχουν μπει σε ένα διαμέρισμα και βασανίζουν τους ένοικους. Γιατί μας το κάνετε αυτό; ρωτούν εκείνοι έντρομοι, για να πάρουν την απλή απάντηση… Απλά, γιατί μπορούμε!

Η εκτενής ανάλυση και απάντηση βρίσκεται στο ακόλουθο βίντεο. Η παγκόσμια ελίτ έχει αποφασίσει να σπείρει χάος σε όλη τη σφαίρα. Εμείς εδώ βιώνουμε το δικό μας δράμα, αλλά δεν είμαστε οι μοναδικοί. Ο Περιβαλλοντικός Πόλεμος είναι γεγονός, διεξάγεται από τις ελίτ κατά όλων των πληθυσμών, για μείωση και έλεγχό της -εκεί καταλήγουμε όλοι οι ακτιβιστές χωρίς καν να μιλήσουμε μεταξύ μας. Μας ενώνει το συλλογικό συνειδητό, η αφύπνιση, η αγάπη μας για τον Άνθρωπο και την Δικαιοσύνη, για αυτόν τον ταλαίπωρο πλανήτη που μας φιλοξενεί με τόση φροντίδα τόσους αιώνες.

Μας ενώνει η αγάπη για την Αλήθεια και τον Θεό, κι ας μιλάμε διαφορετικές γλώσσες, κι ας έχουμε διαφορετικούς τρόπους δοξασίας. Είμαστε όλοι πατριώτες, αλλά και διεθνιστές ταυτόχρονα, αναγνωρίζοντας ότι μας ενώνει ένας κοινός εχθρός…

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.