Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Όλη η Ελλάδα στους δρόμους για την Μακεδονία – Που γίνονται συλλαλητήρια τις επόμενες μέρες


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Ενάντια στο ξεπούλημα και στη βία διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας. Ήρθε η ώρα να ακουστεί ο Ελληνικός λαός. Σεβόμαστε την δημοκρατία, η οποία επιβάλλει να μην υπάρχει κομματικό χρώμα σε ένα εθνικό θέμα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για αυτό το λόγο δεν θα υπάρξουν τοποθετήσεις πολιτευτών ή επίδοξων πολιτευτών, ούτε χαιρετισμοί κομμάτων.
Καλούνται όλοι οι Έλληνες, οι φιλέλληνες ,και όποιος άνθρωπος αγαπάει την αλήθεια και το δίκαιο να συμμετάσχουν στην ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στο ξεπούλημα, στους επίβουλους του γένους μας, και στους παραχαράκτες της ιστορίας μας.
Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00.

Εμεις, οι Επανομιτες αγροτες του μπλοκου Πρασινα Φαναρια, τιμωντας ολους αυτους που εχυσαν το αιμα τους για να ελευθερωσουν την ιερη μακεδονικη γη, δηλωνουμε οτι:
η Μακεδονια ειναι μια και Ελληνικη, οτι δεν παραχωρουμε ουτε το ονομα της ουτε την ιστορια της, σε κανεναν, για κανενα λογο και κανενα ανταλλαγμα.
οτι οποιος τολμησει να προδωσει τα ιερα και οσια της φυλης μας θα μας βρει μπροστα του αμεικλικτους τιμωρους.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ στις 27/6, ωρα 19.00
ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ




Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για την Μακεδονία.
Oι Σύλλογοι της Αλμωπίας είναι ενάντια στη συμφωνία της Ελλάδος με τα Σκόπια και το φωνάζουν. Οργανώνουν την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας. Όλοι οι δημότες ακομμάτιστα θα πρέπει να είναι εκεί με την Ελληνική σημαία και τον Ήλιο της Βεργίνας στο χέρι. Μην λείψει κάνεις, από το μικρότερο έως τον μεγαλύτερο. Θα γίνει ανάγνωση του ψηφίσματος κατά των βουλευτών που παρέδωσαν το όνομα. Σημείο συγκέντρωσης στο Δασάκι Αριδαίας.
Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα.

Τη Τεταρτη 27 Ιουνιου κ ωρα 19.00 στη πλατεια Ελευθεριας Ξανθης
Την Τεταρτη 27 Ιουνιου κ ωρα 19.00 στη πλατεια Ελευθεριας Ξανθης θα γινει συγκεντρωση διαμαρτυριας κ πορεια διαμαρτυριας για την ακυρη συμφωνια με τα Σκοπια για την παραχωρηση της ονομασιας της Μακεδονιας.Καλουμε ολους τους Θρακιωτες κ Μακεδονες να ειναι εκει μαζι μας





Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.